Moda, Noutati

Dani Otil a zis DA intr-o tinuta CONSIGLIERI!

Dani Otil si Gabriela Prisecariu s-au casatorit pe 15 mai printr-o ceremonie superba si plina de culoare, intr-o locatie in aer liber. Decorul a avut un aspect estival, fiind abundent in pampas si bujori, ce au creat o atmosfera tropicala. Mireasa a stralucit intr-o rochie ampla, iar mirii au dansat pe melodia lui Ed Sheeran, Dani Otil sarutandu-si de mai multe ori mireasa, pe frunte!

Pentru ziua nuntii sale, mirele a ales o tinuta Custom-MadeCONSIGLIERI.

In ton cu stilul si personalitatea sa, Dani Otil a ales un costum dintr-un “blend” de tesaturi de vara (lana cu in si cu matase), de la unul dintre cei mai exclusivisti producatori de tesaturi din lume, si o camasa alba, ambele urmandu-i linia corpului. Fiind un eveniment in aer liber, in una dintre primele zile de vara ale anului, prezentatorul de televiziune a ales o nuanta bej, discreta si eleganta, o camasa deschisa la gat pentru a contura relaxarea unei zile perfecte petrecute alaturi de familie si prieteni.

Pasiunea pentru excelenta si atentia sporita la detalii, ce au dat nastere conceptului Custom-Made, CONSIGLIERI, reies din croiala perfecta a tinutei si personalizarea pana la cele mai mici detalii, precum monograma cu initialele mirelui, captuselile unice si detaliile de croiala.

Prin serviciul CONSIGLIERI Custom-Made, oricine isi poate crea si personaliza propria tinuta, imbinand detalii de croiala cu posibilitati infinite de personalizare, pentru a da nastere unei tinute unice, in ton cu dorintele si personalitatea mirelui, intr-un cadru exclusivist din Aleea Alexandru, 7, Bucuresti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *