Noutati

Curatenia devine un hobby cu Silence Force™ Multi-Cyclonic de la Rowenta

Sezonul acesta curatenia devine hobby-ul tau favorit cu Rowenta Silence Force Multi-Cyclonic – singurul aspirator care combina eficient performanta extrema cu putere constanta de aspirare si un nivel de silentiozitate de neegalat!

 

Trick or treat?

Esti un simplu cleanaholic? Sau te pregatesti de Halloween? Oricum ar fi, Rowenta Silence Force Multi-Cyclonic te ajuta sa faci o curatenie de speriat. Tu trebuie doar sa iti alegi costumul pentru party, de curatenie se ocupa Rowenta! Cu doar 68 db(A), Rowenta Silence Force Multi-Cyclonic are un nivel de zgomot redus, astfel incat tu sa ii poti auzi pe micii colindatori cand iti bat la usa. Pregatit de petrecere?

 

Puternic, performant, silentios!

Prietenos din fire, aspiratorul fara sac de la Rowenta iti ofera performanta la cele mai inalte standarde…and guess what!? Rowenta Silence Force Multi-Cyclonic are un consum de energie redus cu pana la 50%, fara sa afecteze in niciun fel performanta de aspirare, cat si puterea sa.

Aspiratorul fara sac este dotat cu tehnologia unica si inovatoare Multi-Cyclonic – un proces de separare a prafului in doua etape: aerul este aspirat si centrifugat in ciclonul central, de unde cele mai mari particule de praf sunt transferate in recipientul de colectare a prafului. Apoi, aerul trece prin 4 cicloane laterale, care separa cele mai fine particule de praf si le transfera in recipient. Astfel, 99% din praful aspirat a fost eliminat, iar cel ramas este trecut apoi prin trei niveluri de filtrare – un filtru de spuma, un microfiltru si un filtru HEPA 13. Intrucat, o cantitate minima de praf ajunge in filtre, acestea nu se infunda, iar puterea si performanta de aspirare raman constante de-a lungul timpului.

Mai mult, noua perie Rowenta Parquet Softcare+ are grija de suprafetele delicate si performeaza excelent pe suprafetele dure.

 

 

Alege acum garantia extinsa de la Rowenta!

Si nu uita! Cumpara pana pe 31 decembrie orice aspirator cu sac, fara sac sau vertical participant in promotie si beneficiezi, astfel, de 3 ani garantie extinsa de la Rowenta, pe langa cea standard, daca inregistrezi produsul pe http://www.garantieextinsa.rowenta.ro/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *