Cum sa fii Superdry in sezonul rece?!

Primul magazin monobrand Superdry a fost deschis in Romania!! Vandut cu succes in peste 100 de tari si peste 400 de magazine din Europa, America de Nord si de Sud, Canada, Australia si Asia, Superdry este unul dintre cele mai populare brand-uri de haine si accesorii, din anul 2003 si pana in prezent. In Romania, primul magazin monobrand s-a deschis la etajul 1 al Baneasa Shopping City, in atriumul principal, punand accent pe stilul vintage, american imbinat cu grafismele decorative japoneze.

Nascut in 2003, dintr-o calatorie inspirationala la Tokyo, Superdry a fost creat de Julian Dunkerton si James Holder din dorinta de a crea haine cu o croiala riguroasa, din materiale inovative, de o calitate exceptionala. Calitatea, designul, atentia la detalii se afla in ADN-ul Superdry care si-a castigat rapid pozitia in randul brandurilor britanice de lifestyle cu un impact masiv, la nivel global.

Lansat initial cu scopul de a acoperi o nisa neexploatata in zona colectiilor de ha ine urbane, masculine, Superdry si-a castigat rapid reputatia in materie de calitate si inovatie, dezvoltandu-se apoi catre zona fashion. Astfel, in 2005 si-a lansat prima colectie pentru femei si si-a indreptat atentia catre denim, tricotaje, rochii feminine, haine cu croieli riguroase, dar si catre hainele din materiale inovative.

In 2010 in colectiile feminine si masculine au fost introduse parfumuri, ceasuri si ochelari de soare, ceea ce au transformat Superdry intr-un brand de lifestyle. In 2011, Superdry a colaborat cu Morgan Motor Company si a deschis primul flagship store pe Regent Street. Colaborari cu David Beckham si Idris Elba au adus un plus de valoare brand-ului, care si-a capatat rapid popularitatea si in randul vedetelor de la Hollywood, precum Bradley Cooper, Zac Efron, Justin Bieber. In 2015, brand-ul s-a extins si catre zona hainelor de ski si snowboard castigand astfel noi teritorii si impingand granitele inovatiei.

Superdry este un brand accesibil si totusi aspirational, pe care oricine si-ar dori in garderoba pentru un plus de confort si stil! Magazinul Superdry, situat la etajul 1 al Baneasa Shopping City in atriumul principal te asteapta cu colectii atragatoare de jachete de iarna din materiale cu calitati exceptionale, pe care oricine si le doreste in garderoba, in sezonul rece!

You may also like...