Noutati

Cum sa faci bani din limba engleza?

Ai auzit de Angloville? Primul Sat Englez din Romania, unde imbunatatirea limbii engleze se imbina perfect cu relaxarea. Pentru ca Angloville e un business inovator si unic care are o cifra de afaceri de 1,5 milioane de dolari la nivel mondial ( Polonia si Ungaria).

Anul trecut datorita programelor lingvistice pe care le desfasoara, Angloville a adus peste 1600 de vorbitori nativi de engleza din intreaga lume in  Europa Centrala si de Est. La randul lor, acestia au scolit peste 3200 de cursanti

Daca nu stii exact la ce se refera Angloville, iata detalii. Vorbim de un program extrem de eficient pentru adulti, care timp de 6 zile, vor interactiona doar in limba engleza, cu vorbitori nativi, pe diverse teme. Cursantii vor invata cum sa creeze si sa livreze prezentari, sa colaboreze in echipa, sa conduca o dezbatere sau o negociere, sau sa sustina o simpla discutie la telefon. Toate acestea intr-un mediu relaxant, si cu ajutorul unor mentori pe masura, din tari precum Australia, USA, UK, si Irlanda.

Angloville este atat un program inovator de “imersie lingvistica” totala, cat si o ocazie unica de a lega prietenii internationale, de durata. Programul este disponibil si in varianta pentru tineri si copii ( Angloville Junior targeteaza persoanele cu varste intre 12 si 19 ani, care au cunostinte de baza de limba engleza si doresc sa-si imbunatateasca fluenta verbal).

Angloville si-a inceput activitatea in 2011, in Polonia, si a pornit la drum ca un startup. Business-ul a fost creat dupa ideea a doi tineri polonezi care au fost impreuna la studii in Marea Britanie. Incepand cu anul 2014, datorita popularitatii conceptului, fondatorii companiei au decis sa incepa extinderea companiei si la nivel global, cautand parteneri locali in tarile vizate. Pana acum sunt prezenti in Polonia, Ungaria, Slovacia, Cehia si Romania.

In Romania, Angloville si-a inceput activitatea spre finalul lui 2015 cu o investitie initiala de 15.000 de euro. “Compania estimeaza sa organizeze cel putin 12 programe pentru un total de 180 de clienti care sa reflecte la final de an o cifra de afaceri de 120.000 dolari pentru fiecare piata.”, spune Adrian Bita, Country Manager si Co-fondator Angloville Romania.

Tot la capitolul planuri in curs, Angloville anunta lansarea programelor in dezvoltarea aplicatiei mobile si online denumita Tutlo, pentru conectarea directa, in orice moment a persoanelor care doresc sa invete si sa practice limba engleza cu vorbitori nativi din intreaga lume. Aplicatia va permite tuturor utilizatorilor sa intre in contact cu vorbitorii nativi pentru lectii de cate 20 minute, 3 zile pe saptamana, sa efectueze sesiuni 1 la 1 cu scopul de a lucra in mod regulat la imbunatatirea aptitudinilor lingvistice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *