Frumusete, Noutati

Cum să ai un păr care arată bine în fiecare zi?

Cine nu și-ar dori o coafură impecabilă în fiecare zi? Ei bine, nu este chiar așa de complicat, ne dau asigurări experții ghd (Good Hair Day). Există câteva mici schimbări pe care le poți face care te vor ajuta ca părul tău să arate bine în fiecare zi!

Un prim pas? Tunde-ți vârfurile regulat pentru a menține aspectul sănătos al părului.

  • O dată la 6-8 săptămâni, mergi la salon pentru ca stilistul să îți îndepărtezevârfurile despicate. Astfel, reduci ruperea părului și acesta va crește mai repede!

Apoi, asigură-te că folosești produsele de îngrijire potrivite pentrul tipul tău de păr.

Astfel, vei targeta specific problemele cu care de confrunți (păr uscat/gras, fire rebele, scalp sensibil sau menținerea culorii). Dacă nu folosești produsele adecvate, situația se poate agrava.

  • Un alt pas foarte important? Nu uita niciodată de protecția termică! Experimentează orice coafură îți dorești, dar nu înainte de a aplica un produs protector!

“Dacă folosești intrumente de styling cu aport de căldură sau uscătorul de păr, aplică de fiecare dată un spray pentru protecție termică. Un astfel de produs acționează ca o barieră împotriva căldurii pentru a conferi suvițelor protecție maximă atunci când este coafat, ” explică trainerul ghd România Oana Motoi.

  • Alt punct pe ordinea de zi a frumuseții? Temperatura instrumentelor de styling.

“Temperatura de coafare este un aspect foarte important. Temperatura optimă este de 185°C. Aceasta trebuie menținută constantă pe tot parcursul procesului de styling. Optează pentru instrumente de styling de calitate pentru a obține cele mai bune rezultate”, mai recomandă Oana Motoi.

Stylerele ghd sunt setate să funcționeze la o temperatură de 185°C, ideală pentru coafarea tuturor tipurilor de păr, a distruge rezistența firului.

Preț recomandat ghd Heat Protection Spray: RON 100

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *