Noutati

Cum porți una dintre cele mai cool tunsori ale verii – Pixie cut

 

Cum porți una dintre cele mai cool tunsori ale verii – Pixie cut

 

Ideală pentru zilele călduroase de vară și prezentă tot mai frecvent pe covorul roșu,  tunsoarea pixie este una dintre cele mai în vogă alegeri pentru părul scurt. Katy Perry și Cara Delevigne sunt fane, iar Kylie Jenner și Gigi Hadid au optat pentru o perucă pentru a se bucura de acest look!

Atoaneta Stoican, membru în Echipa Creativă de Top Hairstyliști Wella Professionals România, ne oferă câteva tipsuri despre cea mai cool tunsoare a verii, pixiecut.

“Tunsoare pixie este foarte stylish și pune în evidență trăsăturile feminine ale feței. Dar cum știi dacă ți se potrivește? Ei bine, un hairstylist poate fi de mare ajutor în această situație. Acesta îți analizează forma feței și direcția în care îți crește părul, pentru ca apoi să îți recomande cât de scurt ar trebui să îți tai părul!,” explică hairstylistul.

Ai putea crede că o astfel de tunsoare înseamnă mai puține opțiuni de styling. Nici vorbă!

„Deși pare o tunsoare simplă, aceasta este foarte versatilă. Ai la dispozție nenumărate moduri de a experimenta cu o tunsoare scurtă. Poți crea volum și textură, îți poți schimba cărarea, poți apela la diferite accesorii sau adăuga suvițe în nuanțe mai închise sau mai deschise,” precizează specialistul Wella Professionals

Dacă te-ai hotărât să faci o schimbare de look și vrei să optezi pentru o tunsoare pixie, iată câteva variante  pe care le poți încerca. De la tunsori asimetrice, inspirate de moda punk sau cele relaxate și naturale, alege look-ul care ți se potrivește cel mai bine!

 

Pixie cut filat

 

Dacă ai o formă a feței ovală, o tunsoare pixie stratificată sau filată este o alegere perfectă.

 

Hairstylistul Wella Professionals spune că acest look se potrivește foarte bine și persoanelor cu părul fin. De ce? Creează efectul unui păr des!

 

Truc de styling: “Pentru un look messy, aranjeză cu degetele vârfurile pentru a-ți încadra fața perfect. Folosește o pasta modelatoare mată pentru a da textură părului,” recomandă Antoaneta Stoican.

 

Cu proprietăți hipo-alergenice și emoliente, grație cerii braziliene Carnauba EIMI Bold Move te ajută să obții forma dorită în doar câteva secunde.

 

Breton lung asimetric

 

Pentru un look edgy, optează pentru o tunsoare scurtă în zona cefei și a tâmplelor, combinată cu un breton lung – asimetric.

 

Sfatul hairsylistului: Suvițele blonde sunt un mod bun de a creat și mai mult contrast între cele două lungimi.

 

Pixie cut inspirat de bobul scurt asimetric

 

Poți încerca un mix între tunsoarea pix și un bob scurt asimentric pentru un look androgin! Rezultatul  va fi unul spectaculos! Bretonul îți încadrează perfect fața și îți conferă un aer sofisticat, în timp ce suvițele de diferite lungimi creează volum și textură.

 

Preț recomandat EIMI Bold Move de la Wella Professionals: RON 60

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *