Frumusete

Cum iti pastrezi parul hidratat si vara?

Vara este o invitatie un look proaspat si tineresc. Dar, odata cu sezonul de vara, apar si pericole pentru par, cum ar fi clorul din apa de piscina, razele UV, apa sarata si umiditatea – toate acestea pot duce la varfuri despicate, arsuri ale scalpului, fire rebele sau o culoare matuita.

summer

Asadar, ce poti face pentru a mentine sanatatea parului vara? Londa Professional iti recomanda cele mai bune produse de ingrijire a parului in perioada verii, care iti vor proteja buclele de factori nocivi si care vor pune in valoare podoaba capilara:

  • Samponul si balsamul fara clatire pentru protectie impotriva razelor UV Sun Spark curata si ingrijesc parul afectat de razele UV. Este gama ideala pentru a preveni efectele daunatoare ale razelor UV.
  • Sprayul de hidratare fara clatire pentru protectia culorii Color Radiance protejeaza parul vopsit impotriva decolorarii si matuirii culorii datorita ingredientelor pe care le contine. Si nu trebuie sa iti lipseasca din geanta. Coaja de portocala, cu un pH acid, este renumita pentru stoparea efectelor de oxidare nedorite.
  • Velvet Oil de la Londa Professional reface structura parului si este ideal pentru orice tip de par. Parul este mai suplu, mai sanatos. Este un produs versatil, se aplica pe parul uscat pe lungimi si varfuri pentru a oferi suplete si hidratare si se aplica pe parul umed pentru protectie termica sau pe parul uscat pentru efect anti-static.
  • O data pe saptamana, foloseste o masca de hidratare, cum ar fi masca intensiva pentru hidratare Deep Moisture care hidrateaza instantaneu parul uscat. Parul este mai usor de pieptanat si mai stralucitor.

Untitled

Violeta Palovici, membru in echipa Londa Professional.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *