Noutati

Cum îți îngrijești pielea de pe sâni?

Iubirea de sine se traduce prin detalii mărunte. Așa că, te rugăm ca atunci cînd iei in calcul să își hidratezi pielea pe de corp, să nu uiți de pielea de pe sâni.  De ce? Pentru că sânii sunt simbolul şi marca feminitaţii. Ei sunt semnul maturitaţii şi un instrument de seducţiei.

„Sânii au nevoie de o atenţie mult mai mare, iar îngrijirea lor trebuie să fie o rutină zilnică, integrată în stilul de viaţă chiar de la o vârstă fragedă”, ne explică Diana Marandiuc, Trainer Naturys România. Azi, iată cum trebuie sa arate rutina ta zilnică de frumusețe.

  • Pune în practică gomajul. Măcar o data pe săptămână. Sânii au nevoie de mişcare, iar cea mai bună cale este auto-masajul. Este vorba de gesturi simple, care stimulează circulaţia limfatică şi sanguină la nivelul sânilor. Un exfoliant delicat aplicat în zona sânilor va face ca pielea sa respire şi va îmbunătăţi circulaţia sanguină din această zonă.
  • Aplică zilnic o cremă cremă hidratantă sau una pentru fermitatea bustului. Beneficiile vor apărea rapid!
  • Crema pentru bust trebuie să conțină ingrediente speciale, care să asigure fermitatea şi compactarea celulelor de colagen, dar și hidratare pielii.
  • Masarea sânilor la duş este o necesitate. Mişcările trebuie să fie circulare în ambele sensuri ale acelor de ceasornic.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *