Noutati

Cum îngrijiești părul când mergi la sală

Când mergi la sală nu este nevoie să apelezi la o coafură prea elaborată, deoarece se va strica foarte ușor. Stilul ales trebuie să fie practic și să nu te incomodeze în timpul antrenamentului. Dar cum poți avea un look impecabil  după sală?

Din fericire, există câteva trucuri simple pe care le poți încerca pentru a-ți disciplina părul. Violeta Pavlovici, hairstylist Londa Professional, îți dezvăluie care sunt produsele care ar trebui să facă parte din rutina ta de îngrijire dacă vrei ca părul tău să arate bine după sală.

“Aplicați un produs de styling în păr înainte de antrenamentul la sală. De ce? Sodiul din transpirație vă poate deshidrata părul, așa că este întotdeauna o idee bună să aplicați o loțiune de tip leave-in pe lungimi înainte de a intra în sala de sport”, recomandă specialistul Londa Professional.

Aplicarea unui astfel de produs durează doar câteva secunde, iar părul tău va fi mai hidratat și mai ușor de coafat!

Știm că vrei să arăți stylish tot timpul, dar este important să fii atentă la unele detalii dacă vrei ca părul tău să arate bine după sală.

“Dacă aveți părul ondulat spre creț și în mod normal vă antrenați purtând o eșarfă de mătase, înlocuiți-o cu una din bumbac, deoarece bumbacul absoarbe umezeala și doriți ca țesătura să absoarbă umiditatea, nu să o rețină părul,” mai precizează Violeta Pavlovici.

Coafura la care apelează cele mai multe dintre noi când mergem la sală (coada de cal) poate arăta impecabil și după antrenament. Iată care este soluția:

“Dacă părul este prins într-o coadă de cal și începe să se electrizeze îl poți domoli cu un fixativ cu fixare flexibilă,” mai dezvăluie hairstilistul Londa Professional.

Periază-ți părul după antrenament, prinde-l într-o coadă de cal și pulverizează puțin fixativ cu fixare flexibilă. Părul tău va arăta total diferit!

Specialiștii mai recomandă să nu te speli pe cap înainte de a merge la sală, ci să aștepți după antrenament. Părul proaspăt spălat este prea moale ca să stea cum îl prinzi și mai mult te va încurca la sală! În plus, nu este recomandat să te speli foarte des pe cap. De ce?  Pentru că există riscul ca firul să se subțieze și devină casant.

Dacă nu ai timp să te speli pe cap după antrenament, șamponul uscat îți va da mai mult volum și vei scăpa de impresia de păr gras.

Accesorii și produse de hairstyling care n-ar trebui să lipsească din geanta ta de sală:

 

  • Elastice de păr
  • Agrafe de diverse forme și dimensiuni
  • Bentițe
  • Șampon  și balsam în varianta travel siz
  • Un tub mic de fixativ
  • Șampon uscat
  • Loțiune de tip leave-in pentru hidratare intensă
  • Spray de styling

 

Prețuri recomandate:

 

Deep Moisture Leave-In Spray Londa Professional: RON 54

Set It Spray pentru finisare cu fixare flexbilă Londa Professional: RON 41

Refresh It Dry Shampoo Londa Professional:  RON 52

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *