Sanatate

Cum impiedici caderea parului fin? Cu Nioxin System 2

Cand ai parul fin, te confrunti cu o multime de problem. Una dintre ele? Lipsa volumului la radacina. Acesteia i se adauga ruperea si caderea firelor de par. De ce? Motivul este simplu: structura fragila a firelor de par. Totusi, daca folosesti produsele corecte, poti reduce caderea parului!

 

Pentru parul natural, cu structura fina, Eduard Virag, Ambassador Nioxin Romania, iti recomanda Nioxin System 2. Produsele Nioxin sunt cunoscute pentru impiedicarea caderii parului, iar System 2 este recomandat pentru parul natural, netratat chimic cu structura foarte fina.

System 2 contine:

Nioxin System 2 Cleanser

System 2 Cleanser este un sampon ce ofera volum si ajuta la eliminarea sebumului din jurul firului de par si a reziduurilor de pe scalp si par. Samponul curata in profunzime parul, iar daca este utilizat cu regularitate, ofera si un aspect mai des.

Este indicat sa il folosesti zilnic si sa il lasi sa actioneze timp de 1 minut, inainte de clatire.

Nioxin System 2 Scalp Revitaliser

System 2 Scalp Revitaliser este un conditionner usor care mareste rezistenta si echilibreaza hidratarea parului vizibil subtiat.

Dupa samponare, se distribuie uniform pe scalp si par. Pentru un efect garantat, trebuie sa-l lasi sa actioneze intre 1 si 3 minute. Pentru a evita ingrasarea si aspectul inestetic trebuie sa clatesti cat mai bine balsamul din par!

Nioxin System 2 Scalp Treatment

Tratamentul de tip leave – in System 2 Scalp Treatment de la Nioxin contine antioxidanti si extracte din plante ce ofera prospetime scalpului. Acest tratament ofera protectie solara SPF 15 pentru scalp si combate subtierea evidenta a parului.

Il poti aplica direct pe scalp, apoi, maseaza delicat. Tratamentul nu necesita clatire, insa trebuie sa fii foarte atenta cand il folosesti – poate cauza inrosirea temporara a scalpului.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *