Noutati

Culoare si textura de toamna

Arabella Zadic, stilist System Professional, ne povesteste ca, in viziunea ei „look-ul, tunsoarea, culoarea si textura parului sunt un tot unitar. Toate contribuie la personalitatea unei femei”. Munca unui coafor este extrem de importanta, pentru ca el trebuie sa dea stil unei doamne. „Tunsoarea aduce structura,  iar culoarea ii tine ritmul si da eleganta. Uneori, un banal vopsit poate fi inviorat cu pete de culoare, suvite, flash-uri de lumina.”

Un par scurt, edgy, va rima  cu o culoare mai radicala, mai indrazneata, pe cand un look clasic va fi mai bine incadrat de o culoare mai calma.

Un stilist bun tine cont de „varsta clientei sale, de carnatia sa, de stilul sau, de cariera ei. Daca la 20 de ani te poti juca oricum si oricat, la 40 de ani, ai nevoie de dinamica si de tinerete in miscari, in coafura. E bine sa ai miscare si lumina in jurul fetei ca sa ii ridici trasaturile clientei tale. Sa i le pui in valoare”, crede specialista SP.

Toamna si, apoi, iarna, femeile se imbraca in culori mai putin vesele. Pielea nu mai e batuta de soare, asa ca tanjim dupa lumina si dupa veselie. In lunile reci, Arabella Zadic, stilista System Professional ne invita sa mizam pe satenuri aramii, pe blonduri si pe auriuri. Pe balayage. Pe culori mai putin uniforme care sa se joace cu contrastele si sa castige in luminozitate. Toamna si iarna, parul are nevoie de hranire si de uleiuri pretioase. Asa ca tineti aproape de SP LuxeOil si de samponul si masca din gama Repair.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *