Frumusete, Noutati

Coty și Kim Kardashian West au încheiat un parteneriat strategic pentru extinderea globală a companiei de beauty KKW

Coty Inc. și Kim Kardashian West au încheiat un parteneriat strategic pentru a extinde la nivel global compania de cosmetice KKW Beauty. Coty și Kardashian West vor lucra împreună pentru a dezvolta noi categorii de beauty, dincolo de liniile de produse deja existente și se vor axa pe extinderea companiei la nivel global. Kardashian West alături de echipa ei vor conduce în continuare toate inițiativele creative în ceea ce privește produsele și strategia de comunicare.

Tranzacția reprezintă încă un pas important în poziționarea Coty drept o companie de beauty de top, dar și în ceea ce privește transformarea sa constantă într-o afacere din ce în ce mai activă și strategică. Kardashian West este una dintre cele mai recunoscute personalități din lume, cu peste 300 de milioane de urmăritori pe canalele de social media și cu o puternică influență globală în rândul consumatorilor de produse de înfrumusețare. În ianuarie, Coty a achiziționat 51% din Kylie Cosmetics, compania lui Kylie Jenner, sora vitregă a lui Kim Kardashian.

Prin semnarea acordului, Coty va dobândi 20% din acțiunile companiei de beauty a lui Kardashian West, o tranzacție în valoare de 200 milioane USD. Coty va fi responsabilă cu dezvoltarea portofoliului de produse de îngrijire a tenului, îngrijire a părului, îngrijire personală, dar și produse pentru unghii, bazându-se pe vasta sa expertiză din domeniu. Prin acest parteneriat, Kim Kardashian și Coty vor lucra împreună și își vor uni forțele pentru a crește în continuare popularitatea brand-ului de cosmetice.  

„Kim este un adevărat icon la nivel mondial. Este o vizionară, antreprenoare, mamă, filantropă, iar prin intermediul canalului ei de social media are o capacitate inegalabilă de a se conecta cu oameni din întreaga lume. Prin influența lui Kim, alături de leadership-ul și expertiza companiei Coty, vom reuși să atingem potențialul maxim al brand-ului ei.” – a declarat Peter Harf, președinte și director executiv Coty

„Parteneriatul cu o organizație consacrată precum Coty va fi unul esențial în dezvoltarea mărcilor mele, întrucât amploarea lor globală ne permite o extindere mai rapidă, astfel încât oamenii din întreaga lume să se poată bucura de noile lansări de produse. Această relație îmi va permite să mă concentrez asupra elementelor creative de care sunt atât de pasionată, în timp ce beneficiez de resursele incredibile pe care le deține Coty și de lansarea produselor mele în întreaga lume. ”- a precizat Kim Kardashian West

Se preconizează că tranzacția se va încheia în al treilea trimestru fiscal al anului 2021. Toate produsele companiei vor fi vândute prin intermediul celor mai importanți retaileri de magazine premium de beauty, precum și prin canalele digitale deținute.

Tiger Chark a fost consilier la Coty în cadrul tranzacției.

Despre Coty Inc.

Coty este una dintre cele mai mari companii de beauty din lume cu un portofoliu de branduri iconice ce cuprinde parfumuri, produse de make-up, produse pentru colorarea părului și styling, precum și produse pentru îngrijirea corpului. Coty este lider global în industria parfumeriei, numărul doi global pe produsele profesionale de colorare și styling a părului și numărul trei în produse de make-up. Produsele Coty sunt vândute în peste 150 de țări din întreaga lume. Coty și brandurile sale sunt implicate într-o serie de cauze sociale, propunându-și în același timp să minimizeze impactul asupra mediului.

Despre Kim Kardashian West

Kim Kardashian West este unul dintre cei mai influenți oameni din lume pe rețelele de socializare, cu un total de 300 de milioane de urmăritori. Antreprenoare, producătoare și autoare, a debutat pentru prima oară în lumea mondenă în anul 2007 după premiera emisiunii de pe E! Entertainment “Keeping Up with the Kardashians”, unde Kardashian West deține și un credit de producător executiv. Filmând acum cel de-al XIX-lea sezon, emisiunea a fost recunoscută drept cel mai apreciat show din rețeaua E!.

Prin intermediul muncii ei a interacționat cu diverși artiștii de make-up și a dezvoltat o dragoste și o pasiune pentru industria de beauty, astfel lansându-și prima linie de cosmetice omonimă, KKW Beauty în iunie 2017. În luna noiembrie a aceluiași an, Kardashian West a lansat KKW Fragrance. În octombrie 2019, KKW Beauty a intrat în Ulta Beauty ca retailer exclusiv din SUA.

Anul trecut, Kardashian West a lansat mult așteptata colecție de îmbrăcăminte, SKIMS, ca o nouă abordare de lenjerie care avantajează multiple forme, colecție care s-a vândut încă de la primele minute de la lansare. Kardashian West a fost pasionată de susținerea reformei justiției penale și a început să studieze dreptul în California, urmând să dea examenul pentru barou in 2022. De asemenea, ea susține numeroase organizații caritabile, precum Spitalul pentru copii Los Angeles sau Fundația Dream, oferă ajutor în caz de dezastre, inclusiv cu pandemia Covid-19.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *