Moda, Noutati

COS ANUNȚĂ DEBUTUL ÎN CADRUL LONDON FASHION WEEK COLECȚIA AW21 ÎNTR-UN SHOW HIBRID

 

COS are plăcerea de a anunța că va lansa colecția de toamnă iarnă 2021 în cadrul London Fashion Week prezentată de Clearpay în septembrie 2021, într-un spectacol hibrid care va cuprinde o pasarelă fizică combinată cu portretizare artistica și imagini în mișcare, show ce va fi livestreamed pe cos.com

Trecând printr-o perioadă de schimbare, cu un sentiment revigorat al scopului și al angajamentului, sezonul de toamnă iarnă va marca o nouă direcție pentru brand. Colecția încorporează stilul atemporal semnatură COS și înfătișează iconuri elevate și redefinite al garderobei. Explorând noi moduri e de a privi cultura contemporană din perspectiva fashion, campania prezintă activistul, futuristul și povestitorul Janaya Future Khan, actrița Jodie Turner-Smith și supermodelul Raquel Zimmermann, alături de o distribuție de excepție de inovatori și creatori care modelează modul în care gândim viitorul – o expresie colectivă care își propune să regândească viitorul.

Inovația materialelor și conceptele de design de lungă durată rămân esențiale pentru COS, întrucât brandul continuă să își susțină angajamentul față de sustenabilitate cu o colecție concepută spre circularitate. De la materiale organice și reutilizate la țesături reciclate, o abordare considerată pe tot parcursul procesului de proiectare și producție limitează cererea de resurse naturale.

Atelierul intern COS revizitează detaliile intrinseci și construcția meticuloasă din spatele pieselor iconice. De la legătura de contrast până la întăriturile lucrate manual și noi procedee de reglare al croiurilor, brandul continuă să se concentreze pe craftmanship și longevitate. Un nou logo va apărea începând cu această colecție și va fi actualizat pe toate ambalajele din această toamnă. Realizat folosind hârtie din surse responsabile și cu mânere din hârtie țesută, noua inovație a materialelor asigură că ambalajul este 100% reciclabil, în conformitate cu valorile de sustenabilitate ale brandului

Imagini disponibile aici.

Fotograf Campanie: Jack Davison

Stilist Campanie: Clare Richardson

Despre COS

Inspirat de cultura contemporană, brandul de modă londonez este cunoscut pentru colecțiile care echilibrează designul inovator cu stilul durabil, fiecare piesă fiind realizată să dureze dincolo de sezon. COS creează design modern, funcțional și considerat și a susținut artele de la începuturi prin colaborări cu creativi, galerii și studiouri de creație consacrate și emergente.

@cosstores

COS.com

Despre British Fashion Council

British Fashion Council (BFC) este o organizație non-profit înființată în 1983 cu rolul de a consolida moda britanică în economia globală ca lider în afaceri responsabile și creative. Face acest lucru promovând diversitatea, construind și invitând industria să participe activ la o rețea pentru a accelera o economie circulară de modă de succes. BFC promovează moda britanică la nivel internațional și o face prin săptămâni de modă, expoziții și showcasing events. BFC ajută businessurile designerilor britanici să-și dezvolte profilul și afacerile la nivel global și susține talentele din modă începând de la nivel de colegiu, extinzându-se la identificarea talentelor și sprijinirea afacerilor. Fundația BFC (Numărul de caritate înregistrat: 11852152) a fost creată în 2019 în scopuri caritabile și acordarea de granturi; atragerea, dezvoltarea și reținerea talentelor prin educație și mentorat în afaceri. BFC a donat 1.500.000 de lire sterline din surplusul care a fost generat din activitățile sale din ultimii doi ani, inclusiv cele generate de The Fashion Awards. Combinat cu eforturile de strângere de fonduri ale tuturor inițiativelor sale de sprijinire a talentelor și cu un apel către actionarii din BFC pentru a sprijini strângerea de fonduri pentru a ajuta companiile să supraviețuiască crizei COVID, donații totale de 3,2 milioane de lire sterline au fost primite până în prezent de catre Fundația BFC. Fundația BFC oferă sprijin designerilor prin patru scheme de identificare a talentelor și sprijin pentru afaceri: BFC / Vogue Designer Fashion Fund, BFC / GQ Designer Menswear Fund, NEWGEN în parteneriat cu TikTok și BFC Fashion Trust. Cu sprijinul BFC College Council, Fundația BFC oferă burse BA și MA studenților, precum și legături cu industria prin concursuri de design și Graduate Preview Day. În 2020 BFC a lansat The Institute of Positive Fashion (IPF) cu scopul de a ajuta industria britanică a modei să conducă în scopul de a fi mai flexibila și circulară prin colaborare globală și acțiune locală.

Printre inițiativele și evenimentele BFC se numără London Fashion Week prezentat de Clearpay, care se desfășoară în fiecare februarie, iunie și septembrie; LONDON show ROOMs și sărbătoarea anuală a creativității și inovației în industria modei: The Fashion Awards.

Pentru mai multe informatii vizitați:

britishfashioncouncil.co.uk

londonfashionweek.co.uk

instituteofpositivefashion.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *