Moda, Noutati

Copilul tau isi poarta autenticitatea la scoala, in haine urbane de la Mr. Pich

In noul an scolar, Mr. Pich isi traduce altfel frumusetea. Frumusetea este un cuvant, o perspectiva ale carei intelesuri sunt descoperite in fiecare zi. Este perceputa cu sufletul si vizibila, desi nu are tonuri de pink sau de blue. Aceasta este peste tot, nu se reflecta doar in oglinda, ci si pe strada la mall sau la scoala.

Frumusetea este o proiectie a stilului fiecarui copil, este o reprezentare a sinelui, o impartasire a celor mai sincere ganduri si crezuri despre univers. Frumusetea este asemenea unui zambet, ce trebuie purtat de fiecare in parte.

Toamna aceasta, cu Mr. Pich, copiii sunt sinceri tot timpul. Sunt ,,colorati”, fara a fi nevoie sa imbrace culori stridente. Hainele de la Mr. Pich au decoratii minimaliste si se afla sub umbrela stilului casual-urban. Au croieli fine, vin sa completeze mood-ul fiecarui copil. Colectia de toamna de la Mr. Pich celebreaza familiile elegante si sunt inspirate din tinutele casual ale parintilor aflati mereu in trend.

Pantalonii baietilor sunt usori, confortabili, din materiale rezistente. Pentru fetite gasesti blugi, blazere, jachete alb, roz sau crem. Hainele au broderii verticale si printuri dispuse orizontal, care confera impresia de simetrie si care mereu surprind.

Articolele pentru copii sunt accesorizate cu sosete in culori similare. Paleta de culori a noii colectii este una restransa, dar articolele vestimentare compenseaza printr-un design aparte si ready to wear. Daca ii completezi garderoba copilului tau, asigura-te ca outfit-ul este marcat de simplitate.

 

Pentru ea:

Cele mai multe tinute sunt disponibile in doua culori, iar ,,the real hero” pentru colectia de toamna este jacheta sau hanoracul: ,,hanorac sea ecru booso” ,,jacheta fete blush moi”, ,,jacheta grey melange bubalove”. Un element chic este si ,,capa crouching striped gosoaky”, care tine ploaia la distanta si ii asigura copilului lejeritatea de care are nevoie.

 

Tot fetele au parte si de accesorii glamorous precum: ,,cureaua leather blue booso”, ,,caciula bunny grey print booso”, ,,sapca whitesand gugguu”, ,,sacul honey bee citrus gosoaky”, ,,sapca bison grey booso” si  ,,bentita bow grey print booso”.

 

Pentru el:

Pentru baieti, adevaratele piese de rezistenta sunt jachetele sau hanoracele usor oversized: ,,jacheta elephant man gosoaky”, ,,jacheta baieti suit bangbang cph neagra”, jacheta who’s bad bangbang cph” ,,jacheta jeans booso” si ,,jacheta yellow/black gugguu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *