Noutati

Colosseum Retail Park te aşteaptă cu un nou magazin: Sport Vision

În primele zile de noiembrie, Colosseum Retail Park s-a extins cu o nouă destinaţie pentru cumpărături, Sport Vision. Al nouălea magazin marca Sport Vision din țara are o suprafață generoasă de 900 de metri și pune la dispoziţia clienţilor articole sportive la preţuri extrem de atrăgătoare.

Categoriile de produse sunt variate, de la alergare şi antrenament, până la fotbal, baschet şi stil comod de stradă. Branduri precum New Balance, Nike, Adidas, Timberland sau Under Armour se găsesc în magazinele Sport Vision.

 

O noutate în magazinul Sport Vision:

Magazinul Sport Vision Colosseum este singurul din ţară de tipul Self Service. Aici clienţii îşi pot lua singuri produsele pe pe raft şi mărimea dorită. Acest serviciu le permite oamenilor să facă cumpărături în ritmul lor normal şi să micşoreze timpul de aşteptare pentru produsele care nu sunt pe raft.

 

Încă două noutăţi la Colosseum

În Colosseum Retail Park, pe lăngă Sport Vision, anul acesta se vor mai deschide două noi magazine: LC Waikiki (1,300 mp) si Pepco (450 mp).

Colosseum Retail Park este destinaţia comercială dominantă pentru zona Nord – Vest a capitalei si isi consolideaza pozitia pregatind noi etape de dezvoltare. Colosseum Retail Park a fost inaugurat în 2011 pe un teren cu suprafaţa de 62 ha.

In prezent, Colosseum Retail Park are o suprafaţă totală închiriabilă de 38.500 mp, iar magazinele care se întâlnesc aici sunt: Leroy Merlin DIY (19,000 mp), Carrefour (12,500 mp), Altex (1,600 mp), Jysk (1,200 mp), Sport Vision (900 mp), Animax, Pizza Bonita, Ideal Optic, Inmedio, Vodafone, Orange, IQ Box, Fun GSM, Nedelya, Helpnet, 5asec.

Pe lângă acestea, Colosseum Retail Park găzduieşte şi alte atracţii precum arena de spectacole `Basme cu Cai` (4.000 mp) si Summer Park Colosseum (2.000 mp) – loc de joacă în aer liber.

Colosseum Retail Park, Soseaua Chitilei 284, sector 1. www.thecolosseum.ro.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *