Moda, Noutati

Colecția nouă IPEKYOL – toamnă/iarnă ’19-’20: elegant și urban

Ipekyol, brandul de fashion cunoscut pentru piesele elegante și contemporane de damă, lansează o nouă linie toamnă-iarnă 2019-2020. Colecția, care poate fi descoperită în exclusivitate pe Solmar-shop.ro, combină piese care nu se demodează niciodată și nuanțe naturale.

1.   Costumele anilor ’80, reinterpretate

Piesele de rezistență ale noii colecții IPEKYOL sunt sacourile cu print și pantalonii care permit combinații de tipul print-on-print.

Efectul de flashback din anii ’80 este creat cu ajutorul mânecilor argintiu-metalic și touch-urilor de roz, care pot fura privirile la orice petrecere.

2.   Animal print – pentru încălțăminte și accesorii

Pentru un look cool și elegant în același timp, poți alege din seria de perechi de cizme înalte până la genunchi, ghete sau pantofi cu animal print.

De asemenea, aerul feminin dat de croielile si culorile alese se juxtapune cu personalitatea accesoriilor cu animal print. Fie că vorbim de eșarfe, cercei sau mănuși cu animal print, acestea vin să completeze și să aducă un plus de curaj ținutelor elegante.

3.   Rochiile de sezon –  cele cu pliseuri

Rochiile cu print floral și pliseuri, umbrele de violet care domină design-ul, alături de stilul romantic dat de note fine de sclipici vin în combinații deosebit de feminine cu trench-uri și jachete în culori specifice sezonului.

4.   Cureaua, piesa principală de accent

Fustele și rochiile accesorizate prin curele sunt piesele vestimentare la care poți să apelezi oricând în timpul sezonului rece, pentru un look feminin. Mai ales dacă sunt din tricot – la mare căutare sezonul acesta.

Iar nuanțele de verde și maro, simboluri ale elementelor naturale, creează un echilibru complementar cu modelele de rochii și cardigane.

5.   Paleta de culori inspirată din natură

Umbre de portocaliu, vișiniu și culoarea scorțișoarei reflectă tonurile naturale ale acestui sezon, în timp ce accentele de dantelă adaugă o notă romantică.

Crescând în popularitate, nuanțele romantice de mov și roz, cele inspirate din natură – precum verdele, și clasicul duo alb-negru sunt printre cele mai proeminente palete de culoare din Colecția IPEKYOL Toamnă-Iarnă 2019-2020.

6.   Genți geometrice, pentru un look urban

Iar pentru accesorizare, poți adăuga mini-genți de forme geometrice, care să-ți completeze armonios ținutele.

Sau poți alege din accesorii ca cercei, coliere și brățări presărate cu pietre mari strălucitoare. Iar asul din mânecă la capitolul accesorizare sunt eșarfele pe care le poți purta cu trench-uri sau haine de toamnă-iarnă, cu modele care nu fac niciun compromis când vine vorba de eleganță.

Inspirată de strălucirea orașului și de tonurile naturale ale noului sezon rece, Colecția IPEKYOL Toamnă-Iarnă poate fi descoperită pe Solmar-Shop.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *