Frumusete

Coenzima Q10, forta anti-rid de la NIVEA

NIVEA este primul brand care a inovat ingrijirea anti-rid prin introducerea unui ingredient natural care, de peste 16 ani, este aliatul femeilor din intreaga lume in lupta impotriva ridurilor: coenzima Q10.

Gama de produse de îngrijire a tenului NIVEA Q10Plus Anti-rid_lowres

Ce este coenzima Q10?

„Fiind o substanta ce se regaseste in mod natural in piele, coenzima Q10 este un ingredient esential ce joaca un dublu rol: sporeste productia de enegie necesara in procesul de regenerare a tenului si functioneaza ca un antioxidant ce lupta si protejeaza pielea impotriva radicalilor liberi. Astfel, odata cu trecerea timpului, pielea prezinta constant o nevoie a suplimentarii coenzimei Q10 pentru asigurarea proceselor vitale de protectie, reparare si regenerare a tenului”, exemplifica Anja Knott, Director de Cercetare a produselor de ingrijire a tenului in cadrul Beiersdorf Research & Development Institute.

Cand a fost descoperita coenzima Q10?

Coenzima Q10 a fost descoperita in anul 1957 de catre omul de stiinta Frederick L. Crane, insa cercetatorii NIVEA au fost primii care au integrat Q10 intr-o formula revolutinara de ingrijire anti-rid.

Institutul de cercetare Beiersdorf este locul in care, de-a lungul timpului, au fost dezvoltate numeroase formule si ingrediente inovatoare folosite exclusiv in formulele produselor NIVEA.

In cadrul Institutului lucreaza in prezent peste 500 de cercetatori in domeniul ingrijirii pielii, care contribuie in mod constant la  inovarea la nivel de formula si ambalaj de produs.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *