Noutati

Coafuri pentru mirese, inspirate de pe scena modei și de celebrităţile de la Hollywood

Covorul roșu, sau podiumurile celor mai mai case de modă sunt cel mai bun loc pentru a-ți găsi coafura de nuntă.

            Fie că ești o mireasă beachy și boemă sau una elegantă și sofisticată, specialiștii ghd ți-au pregătit câteva tipuri de coafuri pentru această zi specială.

Trucuri de top

Elementul cheie pentru o coafură impecabilă în ziua nunții? Pregătește-te din timp! Asigură-te că ai grijă de șuvițele tale cu câteva luni înainte de ziua cea mare. Tratamente de îngrijire, măști speciale și serumuri – toate sunt necesare pentru ca podoaba ta capilară să arate impecabil!

Folosește  un ser special formulat pentru vârfuri despicate cu câteva săptămâni înainte de marele eveniment pentru a  le întări și a te bucura de un păr mătăsos!

Descoperă noile trenduri în ceea ce privește cofurile de mireasă, explicate pas cu pas de specialiștii ghd!

            Bucle lejere și diafane inspirate de showurile designerilor  Alexander Wang și Jeremy Scott

Alege bucle lejere pentru un look boem, perfect pentru o nuntă de vară. Aceste bucle diafane sunt alegerea ideală pentru o mireasă boho-chic!

Zoe Irwin, ghd UK Ambassador, îți dezvăluie pașii pe care trebuie să îi urmezi!

 1. Pulverizează fixativ ghd hold spray începând dinspre interior, ridicând restul părului pe parcurs pentru a te bucura de un aspect uniform. Astfel, vei obține celebrele beach waves care vor rezista toată ziua.
 2. Usucă părul folosind uscătorul ghd air și concentrează-te pe fiecare secțiune, mai ales în zona rădăcinilor. În momentul în care ai uscat tot părul, prinde-l la spate.
 3. Rulează şuviţe subţiri orientate către exterior cu ajutorul unui styler ghd curve® creative curl wand. Porţiunea de păr rulată pe ondulator trebuie să fie doar cea de mijloc, 4-5 cm de la rădăcină.
 4. Ai grijă să lași vârfurile neondulate pentru un look modern. Treci la următoarea secțiune, de data aceasta răsucind părul în direcția opusă.
 5. Repetă această tehnică pentru restul părului. La final, cu capul aplecat, răvăşeşte şuviţele îndelung pentru a obţine un aspect dezordonat.
 6. Pulverizează fixativ ghd final fix hairspray pe o perie cu păr natural.
 7. În cele din urmă, piaptănă buclele pentru a crea o versiune mai glossy a acestui look classic,” recomandă Ambasadorul ghd UK.

“Aceste bucle lejere și diafane sunt un mod inedit de a-ți coafa părul în ziua nunții. Ele conferă un vibe natural și fac rochiile de mireasă structurale să pară mai moderne,” adauga Zoe Irwin.

            Coc sculptat inspirat de lookul lui Saoirse Ronan  la Golden Globes Awards

O mireasă coafată astfel arată foarte elegant și sofisticat, fără a urma un look traditional. Optează pentru un coc elegant, care va atrage toate privirile.

Hairstylistul Adir Abergel  îți dezvăluie cum poți obține acest look.

 1. Pentru început, aplică o spumă pentru volum și un produs pentru protecție termică – acesta oferă protecție, dar și extra stălucire.
 2. Perie părul bine și fă o cărare pe mijloc, apoi coafează-l cu o perie rotundă până când este complet uscat.
 3. Următorul pas? Folosește un styler ghd gold pentru mai multă fixare. Perie părul pe spate, în timp ce aplici un spray pentru texturare.
 4. La final, prinde părul cu agrafe și creează o împletitură coadă de pește (cunoscută și sub numele de fishtail braid).
 5. Pentru a adăuga o notă feminine folosește un fir argintiu!,” explică hairstylistul.

            Ponytail relaxat inspirat de Jessica Biel la Golden Globe Awards

Un stil foarte apreciat de vedetele de la Hollywood, acest look creează iluzia unui păr mai scurt. Cum obții un ponytail relaxat? Coada de cal este fixate mai jos, la care se adaugă o cărare pe o parte – pentru un aer sofisticat.

Acesta este un hairstyle perfect pentru miresele care optează pentru o rochie statement și vor să contrabalanseze lookul cu o coafură mai relaxată.

Hairstylistul Adir Abergel îți explică pas cu pas cu poți obține coafura afișată de Jessica Biel.

 1. Pentru început, aplică un balsam leave-in pentru a păstra părul moale și fin. Înainte de a-l usca, fă o cărare pe o parte urmărind linia sprâcenelor.
 2. Apoi, usucă părul folosind uscătorul ghd air, în timp ce îl așezi pe spate și îl dai după urechi.
 3. După ce părul este complet uscat, folosește stylerul ghd gold pentru a netezi cuticula și a da o textură lucioasă.
 4. La final, aplică fixativ pentru a fixa coada de cal. Accentuează acest look cu un elastic de prins părul elegant – fixează-l la 15 cm de zona gâtului – astfel vei crea un efect de bob fals!

Accent the hair with a black twine wrapping detail. To secure the twine,  start 6 inches below the nape of the neck – this will created a faux bob  effect from the front.”

            Hollywood Luxe inspirat de lookul purtat de Margot Robbie la Golden Globe Awards

Nu poți da greș cu o coafură clasică, bucle în stilul Old Hollywood. Un look direct de pe covorul roșu, poartă părul cu onduleuri naturale alături de accesorii glam pentru un look elegant și sofisticat.

Hairstylistul Bryce Scarlett îți explică pas cu pas cu obții acest look:

 1. Pentru început aplică un serum ușor pe părul proaspăt spălat, urmat de o spumă pentru volum la radăcini.
 2. Folosește uscătorul de păr ghd air și o perie ovală pentru a trasa o cărare dreaptă și netedă.

După ce ai părul complet uscat folosește șampon uscat și spray pentru texturare pe lungimea firului, apoi piaptănă părul.

Ia câte o secțiune de 3 cm și creează bucle lejere folosing stylerul ghd gold. Truc! Ține stylerul vertical pentru o a alungi buclele.

Coafează părul până la nivelul vârfurile, mișcând stylerul în aceeași direcție pentru fiecare secțiune. De ce? În momentul în care îl vei pieptăna vei crea impresia unor bucle perfect uniforme.

La final, treci stylerul ghd gold peste vârfuri pentru un aspect frumos și finisat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *