Frumusete

Cerealele – ingredientele cheie pentru ingrijirea parului

Un par frumos si bine ingrijit isi doreste oricine, dar cati dintre noi constientizeaza valoarea nepretuita a acestuia? Probabil doar cei care se confrunta deja cu calvitia precoce, varfurile despicate si inestetice si starea continua de degradare a parului. Cert este ca podoaba capilara pune cel mai bine in valoare atat fizionomia, cat si personalitatea fiecaruia.

Tocmai pentru ca suntem diferiti, si parul are nevoi diferite in functie de caracteristicile genetice, ritualul de intretinere sau starea de sanatate pusa zilnic in pericol de conditiile de mediu sau transformarile din viata, de poluare si razele UV, coafat sau de produsele de styling nepotrivite si agresive. Dintre cele 100.000 de fire de par, cca 100 de pierd zilnic.

Gama de ingrijire a paruluiDatorita vitalitatii lor si a similitudinii cu structura firului de par, Weleda ofera o gama completa de ingrijire a parului pe baza de cereale (mei, ovaz si grau), care cuprinde sampon, balsam si tratament, potrivite pentru toate tipurile de par, de la cel normal (lung/scurt, uscat/gras, natural/vopsit, drept/cret) pana la cel uscat, deteriorat sau cu matreata.

Puterea de fortifiere si de regenerare a granelor se regaseste in formulele superioare create de Weleda de-a lungul a zeci de ani de experienta si pe baza unei abordari holistice unice in lume, care sustine armonizarea sanatatii cu frumusetea naturala. Utilizand tehnologii de ultima generatie, Weleda impleteste formulele performante pentru ingrijirea naturala a parului si a scalpului cu tainele naturii.

Ce avantaje au produsele organice de ingrijire a parului?

Cine a incercat atat sampoane conventionale, cat si organice, a aflat din propria experienta ca nu prea exista termen de comparatie intre ele. Produsele de ingrijire a parului pe baza de ingrediente naturale protectoare nu degreseaza agresiv parul, nu ataca scalpul, nu au silicon, iar pe termen lung parul nu se mai ingrasa atat de repede si se mentine matasos in loc sa devina aspru sau uleios. In plus, aceste produse pot fi utilizate zilnic, iar parul creste si se piaptana mai usor, miroase si se straluceste in mod complet natural.

Trucuri pentru un par sanatos si frumos, de la radacina pana la varfuri

Aplicati pe parul ud Samponul Weleda de ingrijire cu mei  daca aveti parul normal, Samponul Weleda regenerant cu ovaz, daca aveti paul uscat si deteriorat sau Samponul Weleda anti matreata cu grau, apoi masati bine la radacini si pe toata lungimea parului. Dupa spalare, aplicati o extra portie de hidratare si hranire cu Balsamul Weleda regenerant cu ovaz. Apoi, in fiecare dimineata si seara, masati-va cu varful degetelor scalpul, folosind  Tonicul revigorant Weleda pentru par si scalp, care stimuleaza cresterea naturala a parului si reduce caderea acestuia, dupa o reteta originala de la 1921.

Datorita ingredientelor-cheie, produsele organice Weleda de ultima generatie pentru ingrijirea parului mențin scalpul sanatos, transporta substanțe nutritive catre radacina si intaresc elasticitatea firului de par.

Samponul Weleda de ingrijire cu mei (190 ml) contine extracte din coaja de mei, salvie bio si ulei de macadamia bio, parfum proaspat de grapefruit, menta si amyris lemnos.
Samponul  Weleda anti matreata cu grau (190ml) contine ulei din germeni de grau, extracte pretioase de ghimpe paduret, pansea si salvie organica, mireasma de arbore de ceai si rozmarin.
Samponul Weleda regenerant cu ovaz (190ml) contine extracte organice de ovaz si salvie bio, ulei de jojoba bio, unt de shea, uleiuri eterice naturale de mimosa, boabe de Tonka (cu aroma de marzipan), si lemn de cedru pentru parfum.

Balsamul Weleda regenerant cu ovaz (200ml) contine ulei nutritiv de jojoba bio, ulei de nuca de cocos bio, extracte de ovaz bio si nalba alba bio.

Lotiunea tonica vitalizanta Weleda pentru par si scalp (100ml) contine ulei de rozmarin, extracte pretioase de iarba de soldina (floare grasa) si frunze de hrean

Tratamentul Weleda regenerant cu ovaz (150 ml) contine ulei nutritiv de jojoba bio, ulei de cocos bio, extracte de ovaz bio si nalba bio.

Produsele de ingrijire cu cereale de la Weleda NU contin silicon, tenside care contin sulfat, derivate din petrol sau materii prime provenite din uleiuri minerale, aditivi, parfumuri sintetice, coloranti si agenti de conservare sintetici! Produsele sunt testate dermatologic si nu sunt testate pe animale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *