~Centrul Fericirii inaugureaza un nou sediu~

logo Centrul FericiriiCentrul Fericirii reprezinta un mediu inspirational si echilibrat de suport pentru transformarea, dezvoltarea si implinirea personala a oamenilor. Compania ofera servicii de coaching, psihoterapie, nutritie, kinetoterapie, biorezonanta magnetica, antrenamente sportive si remodelare corporala, atat in format individual, cat si in cadrul unor pachete transformationale.
„Centrul Fericirii reprezinta un vis pe care l-am avut inca de cand eram adolescenta imi doream sa creez un loc in care oamenii sa se relaxeze si sa aiba grija atat de trup, cat si de suflet. Acum ca am reusit sa fac asta, oamenii ma intreaba cine poate veni aici. Raspunsul e simplu: toata lumea. Caci, pana la urma, cine nu si-ar dori sa fie in centrul fericirii?! ”, a declarat Florina Onetiu, fondator Centrul Fericirii.
Pe langa serviciile oferite, Centrul Fericirii organizeaza in fiecare luna workshop-uri si seminarii de grup, atat gratuite, cat si contra cost. Temele centrale sunt dezvoltarea personala, excelenta in business, nutritie si beauty.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *