Noutati

Cele mai bune ingrediente naturale pentru pielea uscată

Îngrijirea tenului uscat și sensibil poate fi o adevărată provocare. Vestea bună? Există câteva ingrediente naturale pe care te poți baza cu încredere!

Ți-am pregătit o listă cu cele mai hidratante ingrediente naturale din produsele cosmetice. Mizează pe extractele de alge marine, acizii grași esențiali și uleiurile vegetale naturale pentru un plan eficient de îngrijire al tenului uscat!

Algele marine

Secretul unui ten sănătos și luminos este hidratarea. Unul dintre cele mai eficiente ingrediente naturale  pentru tenul uscat? Algele marine. Acestea hrănesc pielea în profunzime, revitalizează și îmbunătățesc elasticitatea.

Mixul bogat de vitamine, minerale, oligoelemente, aminoacizi și antioxidanți conținut de alge este ideal pentru detoxifierea, oxigenarea, reechilibrarea, hidratarea și reînnoirea pielii.

Extractul de Laminaria Digitata este unul dintre cele mai eficiente remedii împotriva tenului uscat.

Unde o poți găsi? Extractul de Laminaria Digitata se află la baza tuturor tratamentelor Repechage, având proprietăți antioxidante, de hrănire și hidratare. Este o sursă naturală de 12 vitamine, incluzând B12, C, E, K sau Beta Caroten, 18 aminoacizi și 42 de minerale. Aceasta ajută la menținerea barierei tenului, în timp ce Acidul Alginic, o polizaharidă, menține apa în țesuturi.

Acizi esențiali grași din uleiuri vegetale

Știi deja că acizii esențiali grași sunt foarte importanți pentru o dietă sănătoasă. Ei bine, aceștia fac diferența și dacă te confrunți cu un ten uscat. Extractele naturale din uleiuri precum cel de migdale, susan și floarea soarelui sunt foarte hidratante. În plus, ameliorează aspectul liniilor fine și a ridurilor.

Unde îi poți găsi? Încearcă produsele din gama Hydra Dew de la Repechage – acestea conțin cel puțin o sursă de acizi grați esențiali care revitalizeaza și hidrateaza, înlăturând senzatia de discomfort asociată cu pielea uscată.

Uleiul de măsline și extractul de frunze de măslin

Pielea uscată poate fi de foarte multe ori și sensibilă. Uleiul de măsline este un ingredient foarte hidratant, dar și o alegere perfectă dacă te confrunți cu o sensibilitate a tenului.

Unde îl poți găsi? Încearcă produsele din gama Hydra 4 de la Repechage, formulată special pentru tenul sensibil și uscat.

Uleiul de mafura

Uleiul de mafura  este extras din semințele copacului african cu același nume. Calmează rapid pielea uscată, având un rol primordial hidratant, și este bogat în acizi grași esențiali. Are acțiune antiinflamatoare și antibacteriană. Mai mult, ajută la regenerarea celulelor pielii.

Unde îl poți găsi? Vita Cura Triple Action Body Souffle de la Repechage revitalizează și îmbunătățește elasticitatea  pielii datorită mixului de uleiuri naturale din morcov, din fructele de mafura, unt de shea, aloe vera, ulei de cocos, musetel, rooibos sau vanilie.

Preț recomandat Vita Cura Triple Action Body Souffle de la Repechage: RON 139

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *