Frumusete, Noutati

Cel mai inteligent styler, NOUL ghd platinum+

Este vorba despre un styler de ultima generatie, un mix perfect intre tehnologie si design, pentru cele mai bune rezultate pentru parul tau. 
    
ghd platinum+ beneficiaza de cel mai nou progres in tehnologie. Este atat de inteligent, incat prezice nevoile parului si se adapteaza in mod constant pentru a asigura temperatura optima de styling in orice moment. Rezultateale sunt imbatabile, parul este sanatos si arata senzational!
    
Tehnologia predictiva ULTRA-ZONE este cea mai noua descoperire in domeniul de styling. Aceasta garanteaza o incalzire distribuita uniform pe toata suprafata placii, pentru rezultate ideale dintr-o singura miscare. Cum isi poate pastra temperatura optima de 185°C pentru coafat? Ei bine, gratie noii tehnologii ULTRA-ZONE, caldura este monitorizara de 250 de ori pe secunda! Aceasta recunoaste grosimea parului si viteza cu care este folosit stylerul, apoi se adapteaza constant, pentru ca tu sa te bucuri de rezultate imbatabile si personalizate! Vei avea cu 70% mai putin par rupt si de 2 X mai multa protectie a culorii parului. 
    
Tehnologia ceramica si placile perfect nivelate ofera un look neted. Slefuite cu precizie, cu strat de acoperire ultra lucios, placile garanteaza indreptare instanta cu un plus de stralucire.
    
Un par care arata impecabil in fiecare zi. Acesta este obiectivul ghd platinum+. El iti va indeplini toate dorintele in materie de hairstyling, indiferent ca visezi la un par perfect intins, super neted si stralucitor, sau la bucle elastice. 
    
Ghd platinum+ – Pregateste-te sa iti depaseasca asteptarile!

Pret: 1,119 lei

1 thought on “Cel mai inteligent styler, NOUL ghd platinum+

  1. Bună ziua.
    Sunt interesata de achiziționarea acestui produs dar înainte as dori sa aflu care este procedura politica dvs de returnare în cazul în care produsul nu ma mulțumește. Mulțumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *