Noutati

Ce factor determina profilul energetic al parului?

Parul fiecarei persoane are un profil energetic unic asemenea amprentelor, care ii determina elasticitatea, sanatatea si sensibilitatea.

„Un par cu un nivel de energie optim raspunde foarte usor la tehnicile de styling, este maleabil, are stralucire, un aspect proaspat si arata plin de vitalitate” sustine Cristina Scrisu, Brand Ambassador System Professional.

Ce defineste amprenta energetica a parului?

Aceasta amprenta unica de energie este definita de nivelul lipidelor din par. Lipidele sunt singurele care au o influenta activa asupra energiei parului, deoarece ele interactioneaza cu alti factori intr-un mod unic pentru fiecare persoana in parte. Acestea determina daca parul unei persoane este drept sau ondulat, lucios sau matuit, moale sau plin de miscare.

„Desi cheratina reprezinta 96% din structura parului, noi cercetari indica faptul ca,  lipidele, care sunt in proportie de numai 4%, au o influenta activa, unica, comportandu-se asemenea unui ciment pentru caramizile de cheratina. Asigurarea unor niveluri optime de cheratina si lipide in par este cheia pentru schimbarea  structurii si transformarii acestuia” spune Cristina Scrisu, Brand Ambassador System Professional.

Cum se determina codul de energie unic al parului?

Codul unic de energie al parului este identificat cu ajutorul unui sistem de diagnosticare numit Hair Energy Mapping. Un microscop, conectat la o aplicatie, descifreaza nevoile specifice de ingrijire ale fiecarei persoane, in acord cu profilul sau.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *