Frumusete

CE COAFURI SE POARTA IN ACEST SEZON?

Toamna asta e diferita. E senzoriala. E colorata. E feminina. Toamna asta, moda ne invadeaza si ne cucereste. Si dicteaza mai mult decat oricand stilul coafurilor.

untitled

“Acum, putem regasi in trendurile de hairstyling materiale textile extreme de tactile – de la matasea in pliuri pana la pielea neteda, dar si  catifeaa, casmir si tricotajele cu ochiuri largi”, ne spune Arabella Zadic, Brand Ambassador Sebastian Professional.

Ca element definitoriu, cuvantul cheie este miscarea in par: indiferent de lungime, parul nu mai este static, ca si forma. Iar daca vorbim de parul lung, cu atat mai mult. Putem explora din plin. Avem la dispozitie variante cat cuprinde: “ondule aparent dezordonate, rasfirate, textura crimpy realizata prin multe suvite strans impletite pe ud si pe urma desfacute, alaturarea de zone netede cu cele texturate si tot asa.”, ne explica expertul Sebastian Professional.

Produsele must-have pentru un par lung sunt conforme cu  nevoia de a crea texturi cat mai diferire: Trilliance de la Sebastian – ofera protectie termica, hidratare si luciu fara sa incarce parul. Aceste calitati sunt necesare avand in vedere faptul ca vor sutine textura si vor proteja parul impotriva caldurii emanate de foen, ondulator sau placa.

Ca si tratament leave-in Potion 9 de la Sebastian ne ajuta sa uniformizam diferentele de structura de-a lungul firului de par, si astfel sa putem crea un look uniform si stabil.

La final, fixam coafura cu Zero Gravity pentru a pastra o usoara fixare, flexibila, si miscarea vaporoasa create.

Sa ai o toamna de poveste!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *