Frumusete

Care este diferenta dintre fondurile de ten profesionale si cele pentru uz zilnic

makeup-wallpaper-23232-23884-hd-wallpapers

Machiajul este important pentru orice femeie. Ne place sa aratam bine fie ca iesim din casa pentru o plimbare, la serviciu sau la evenimente speciale.

Un machiaj corect pune in evidenta calitatile si ascunde anumite defecte. Primul pas pentru un machiaj complet este fondul de ten. Acesta acopera imperfectiunile, matifiaza tenul gras si uniformizeaza.

Fondurile de ten sunt de mai multe feluri. Acestea pot fi intr-o baza uleioasa pentru pielea uscata sau pot fi intr o baza apoasa si cu rol de matifiere pentru tenurile grase. De asemenea exista fonduri de ten profesionale sau pentru uz zilnic. Cele profesionale au putere mare de acoperire si rezista mai mult timp pe piele. Avantajul este ca la un eveniment special pielea va arata impecabil si machiajul va rezista multe ore. Dezavantajul este ca folosite zilnic pot bloca porii, pot provoca acnee sau deshidrateaza pielea.

Fondurile de ten pentru uz zilnic au o putere de acoperire mica spre medie, in functie si de modul de aplicare. Avantajele acestor fonduri de ten sunt multiple. Nu incarca foarte tare, lasa pielea sa respire si au beneficii de hidratare si protectie  UV.

Fondul de ten Repechage Perfect Skin Liquid Foundation are la baza extracte din alge marine, este bogat in vitaminele A, E & C, contine pigmenti ce reflecta lumina pentru a diminua imperfectiunile, este neuleios, noncomedogenic, hidrateaza, protejeaza si hraneste tenul. De asemenea confera protectie  SPF 12.

Piata este plina de variante de fond de ten, unele mai atractive decat celelalte. Ne putem ghida dupa preferinte sau buget, dar important este sa alegem un fond de ten care sa nu fie comedogenic si care sa nu contina silicon sau alte substante daunatoare pentru piele.

Pana la urma cel mai important este sa avem o piele sanatoasa si frumoasa, iar fondul de ten sa fie o optiune, nu o necesitate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *