Evenimente

Bucura-te de intensitatea celei mai rapide curse de schi din lume la Cupa Mondiala de Schi Alpin

Mastercard ofera iubitorilor sportului de iarna cea mai frumoasa priveliste: acestia pot castiga, in perioada decembrie 2016 – 8 ianuarie 2017, un pachet turistic complet in renumita statiune Kitzbühel din Austria, la Cupa Mondiala de Schi Alpin. Parte a programului Priceless© Cities lansat de Mastercard, campania ofera doua pachete turistice duble all inclusive la Kitzbühel si alte numeroase surprize, printre care o vizita la cabana de start a concurentilor din cursa, ghid privat de schi pe parcursul zilelor si chiar oportunitatea de a intalni legendele schiului mondial.

“Continuam seria privilegiilor pe care le gandim atent pentru utilizatorii Mastercard din tara pentru ca vrem ca acestia sa aiba parte de experiente premium, de nepretuit. Si pentru ca romanii sunt mari iubitori ai sporturilor de iarna, acum, la deschiderea sezonului rece, suntem mai mult ca oricand alaturi de posesorii de carduri Mastercard pasionati de schi. Le dedicam acestora si persoanelor lor dragi una dintre cele mai frumoase surprize: ii invitam sa traiasca momente unice, pe partie”, a declarat Raluca Nicolaescu, Marketing Manager Mastercard Romania.

Pasionatii de schi au sansa de a urmari cursa la intensitate maxima, direct din tribuna Mastercard VIP: pentru a participa in cadrul campaniei, iubitorii sporturilor de iarna se pot inscrie in platforma www.priceless.com, iar castigatorii vor fi alesi prin intermediul tragerii la sorti electronice pe data de 11 ianuarie 2017. Cu o valoare de peste 30.000 Euro, vacantele vor avea loc in perioada 19-21 ianuarie 2017.

Platforma Priceless©Cities (www.priceless.com), creata special pentru posesorii de carduri Mastercard,  propune in mod constant acestora oferte dedicate in cele mai importante destinatii turistice ale lumii. Utilizatorii pot alege din peste 40 de orase sute de oferte atractive existente, care depasesc simplele oferte de turism, fiind experiente unice, personalizate. Printre beneficiile oferite pasionatilor de calatorii se numara reduceri pentru cazarea in cele mai bune hoteluri, experiente personalizate la saloane de infrumusetare si cluburi sportive, ateliere si workshop-uri pentru diverse activitati, vizite culturale, acces la evenimente private si multe altele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *