Frumusete, Noutati

Bucură-te de experiența de a fi o #CityGirl autentică cu elmiplant DETOX

Orașul este casa ta, locul în care trăiești, te bucuri de viață și faci față tuturor provocărilor! Locul în care ești în fiecare zi o City Girl! 

Pe cât de multe emoții și bucurii îți oferă, pe atât de dăunător poate fi orașul pentru pielea ta. Praful, fumul și toate substanțele nocive îți încarcă tenul zilnic și îi iau din strălucire. Protejează-l de factorii agresivi din mediu și redă-i prospețimea și vitalitatea cu gama elmiplant DETOX, inspirată de oraș, la fel ca tine!

Viața în oraș nu se compară cu nimic altceva. Zgomotul pașilor tăi pe străzile aglomerate, freamătul nestins, energia care plutește în aer la orice oră, arhitectura plină de povești a fiecărei clădiri, mulțimea, mulțimea neobosită…faci parte din ea și asta te face să simți că trăiești. Ești cine vrei tu să fii în orașul tău! Ești o city girl!

Și pentru a te bucura din plin de viața în oraș și toate posibilitățile pe care ți le oferă, elmiplant a creat gama DETOX pentru fetele care iubesc orașul, care curăță pielea în profunzime și acționează ca un magnet pentru impurități. Ingredientul cheie, cărbunele activ 100% natural, este recunoscut ca unul dintre cele mai eficiente remedii în tratamentele de detoxifiere și energizare a pielii.

Ritualul de îngrijire al unei City Girl adevărate începe cu demachierea, care reîmprospătează tenul și lasă pielea radiantă. Gelul de curățare și loțiunea micelară elmiplant DETOX curăță porii în mod delicat, fără a produce iritații. Perfect adaptate pentru nevoile tenului normal și gras, îndepărtează cu blândețe de pe chip urmele nocive ale unei zile petrecute în oraș, pentru ca ție să îți rămână doar amintirile frumoase și o piele proaspătă și luminoasă.

Crema de zi elmiplant DETOX previne stresul oxidativ la nivel celular, ajută la diminuarea ridurilor fine și acționează ca un scut împotriva factorilor poluanți. Acum ești gata să întâmpini provocările orașului cu un zâmbet larg și o piele curată, hidratată și luminoasă!

În timpul nopții, pielea se reface și își recapătă frumusețea, dacă primește ajutorul de care are nevoie. Crema de noapte elmiplant DETOX energizează pielea și îi oferă o pauză binemeritată de la agitația orașului. Începe ziua cu un ten proaspăt, odihnit, cu o strălucire naturală!

Queen of the city, The Girl Next Door, Party Diva sau Romantic City Girl? elmiplant îți dezvăluie ce tipologie de City Girl ești și te trimite în vacanță! Intră pe https://citygirl.elmiplant.com/ până pe 22.03.2019, completează quiz-ul, arată-i orașului adevărata ta personalitate și poți câștiga un city-break la Milano, împreună cu două prietene!

Indiferent ce tip de City Girl ești, elmiplant DETOX are grijă de pielea ta și te ajută să arăți fabulos în fiecare zi în inima orașului! Așa cum tu iubești orașul și elmiplant DETOX îți iubește pielea și o protejează împotriva factorilor nocivi din mediu!

Oferă-i pielii tale vitalitatea de a trăi energia orașului cu elmiplant DETOX!

1 thought on “Bucură-te de experiența de a fi o #CityGirl autentică cu elmiplant DETOX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *