Frumusete, Noutati

BOLD BROWS & IMPACTFUL EYES. Rimmel prezinta Wonder’Luxe Volume Mascara, Wonder’Full Brow Mascara & Wonder’Proof Eyeliner

O mascara bună îți poate transforma întregul make-up. Sunteți de acord?

Rimmel prezintă noua mascara Wonder’Luxe Volume, care promite gene voluminoase și catifelate, de la rădăcină până la vârf, datorită formulei infuzate cu 4 uleiuri hrănitoare. Completează-ți look-ul cu ajutorul noii Wonder’Full Brow, o mascara waterproof pentru sprâncene, care rezistă până la 24H. No more bad lash and brow days! Say yes to an “anytime-waterproof” eye make-up with the new Wonder’Proof Eyeliner! 

Wonder’Luxe Volume Mascara
    
Adori genele foarte voluminoase, dar nu și efectul de lipire care vine la pachet cu acestea? Wonder’Luxe Volume Mascara a fost creată special pentru soluționarea acestei dileme. Pentru prima dată, Rimmel lansează o mascara pentru volum care conține 4 uleiuri hrănitoare. Formula produsului este un upgrade al produsului Wonder’Full Mascara, cu ulei de Argan – acesta conține Ulei de Argan, Maracuja, Marula și Camellia, care fuzionează pentru a-ți hrăni genele, de la rădăcină până la vârf. Uleiul de Argan este deja cunoscut pentru proprietățile sale hidratante și hrănitoare, în timp uleiul de Maracuja este un puternic antioxidant, care protejează firul de păr împotriva ruperii și degradării. Strălucirea firului de păr este redat de uleiul de Marula, iar cel de Camellia este ideal pentru recondiționare. 

Wonder’Luxe promite un rezultat de impact, iar acest lucru nu e spus doar de Rimmel. În cadrul unui consumer blind test*, femeile au constatat:
– 100% dintre ele au spus că oferă volum instantaneu  
– 100% au observat efectul de gene mai lungi, de la rădăcină până la vârf
– 100% au spus că genele sunt alungite, voluminoase și definite în același timp 
* Rezultate obținute în urma studiului pe 121 de femei cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani 
    
Noua perie flexibilă, curbată a mascarei captează chiar și cea mai mică geană, învăluind-o în culoare și asigură o aplicare foarte ușoară. 

Wonder’Luxe are un ambalaj la fel de elegant precum numele său – roz sidefat pentru variantele Black și Brown și o îmbinare armonioasă de roz cu negru pentru varianta Extreme Black.
*Preț recomandat: 35,58 RON. 

Wonder’Full Brow

Sprâncenele care încadrează  chipul conform trăsăturilor vor rămâne întotdeauna un beauty statement. Iar acum poți obține sprâncene generoase, perfect umplute, cu noul Wonder’Full Brow de la Rimmel – o mascara waterproof pentru sprâncene, care rezistă până la 24H. Formula cremoasă a produsului conține fibre de 2mm, care oferă volum instantaneu și umple chiar și cele mai mici goluri – vei observa efectul încă de la prima aplicare. 

Pentru un look flawless și o aplicare fără greșeli, mascara este prevăzută cu o perie de dimensiuni mici, care captează chiar și cele mai mici fire de păr. Obține cea mai bună versiune a sprâncenelor tale – perfect umplute, sculptate, cu un finish natural. Poți alege între 3 nuanțe: Light, Medium și Dark, fiecare la fel de intensă. Produsul nu se întinde pe parcursul purtării, fiind waterproof. 
*Preț recomandat: 20,03 RON. 

Wonder’Proof eyeliner
    
Gym proof, party proof, waterproof, yoga proof, date proof… Vorbim despre noul eyeliner Rimmel, Wonder’Proof, care te va însoți pretutindeni și va rezista la maximum, pentru ca tu să arăți cool de dimineață până… până când decizi tu să te demachiezi. 
    
Formula inovatoare face ca cele 6 nuanțe strălucitoare să fie foarte intense, rezistente la orice fel de transfer, iar aplicatorul subțire și flexibil îți permite să experimentezi și să te joci, până când obții efectul pe care ți-l dorești – fie că vorbim despre linii fine, extrem de subțiri, fie despre linii îndrăznețe. 
*Preț recomandat: 29,55 RON

Supercharge your lashes with Rimmel Wonder’Luxe Volume Mascara, boost your brows Wonder’Full Brow and give your eyes an impact with Wonder’Proof eyeliner. Live the London look!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *