Moda

Bijuterii ca semnaturi cu diamante

O bijuterie poare fi doar un accesoriu care completeaza o tinuta sau poate fi o semnatura a personalitatii purtatorului. In spatele unei bijuterii unicat, din materiale pretioase, se poate ”citi” o poveste unde rafinamentul si emotia creeaza un dans spectaculos, dedicat doar tie. In magazinul 8 Jewellery poti intra in universul bijuteriilor unicat, create din aur, diamante si alte pietre pretioase! Aici, un consultant specializat iti va fi ghid in calatoria in care vei descoperi bijuteria creata sa ”vorbesca” despre tine.

Bijuterii unicat pentru personalitati unice

Se spune ca o bijuterie te poate alege, pentru ca intr-un fel simti ca ”rezonezi” cu ea! Citesti in materialele alese si in stralucirea diamantelor un rezumat al unei trairi personale, pe care o vrei incapsulata intr-o bijuterie.  Colectia 8 Jewellery vorbeste despre aceste emotii sub forma pietrelor si materialelor pretioase Acestea s-au remarcat in lumea bijuteriilor de lux prin faptul ca fiecare piesa este unica, fiind creata de un artist bijutier care a pornit pentru fiecare de la o alta sursa de inspiratie. De la montura, forma, elemente inovative, precum toarta flexibila a inelelor, pâna la aranjarea intr-o anume forma a diamantelor, creatiile 8 Jewellery sunt cunoscute deja ca un punct de referinta in segmentul bijuteriilor de lux.

Diamantele vorbesc despre tine! Stii ce?

Bijuterii din aur de 18 K, completate de diamante iti vor transforma viziunea despre ce inseamna un accesoriu care sa te reprezinte.  Diamantele, acele pietre care sunt aduse la suprafata pamântului de eruptii vulcanice si considerate cele mai dure materiale naturale, captiveaza de la prima vedere! De aceea, alegerea unor bijuterii cu diamante poate fi o reala provocare.  Aceste pietre stralucitoare care ne inspira de generatii prin valoarea, raritatea si modul prin care reflecta lumina, parca au incapsulat in formula lor chimica cele mai tânjite calitati si povesti. Asocierea lor cu romantismul si feminitatea absoluta s-a infiltrat in cultura noastra, fiind aproape dificil sa alegi pentru momente importante din viata noastra alte pietre pretioase ca simbol. Alese cu grija si montate perfect pe designul bijuteriei, diamantele sunt vedetele colectiei. Aceasta contine cercei, inele, bratari, pandantive si coliere, toate create din aur, pe care au fost plasate diamante intr-un mod prin care bijuteria va fi menita sa devina piesa de rezistenta a oricarei tinute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *