Berea care te face bine si nu ingrasa

Cand ne gandim la bere ne vine in minte gustul acela racoritor, spumos si acidulat, pe care ne place sa-l savuram alaturi de prieteni. Iar cand ne gandim la ghimbir il asociem automat cu numeroasele beneficii aduse sanatatii si gustul inconfundabil – un amestec intre dulce si acrisor, intre picant si aromat…

Insa ce-ar fi sa ni le inchipuim impreuna, „2 in 1”? Imagineaza-ti efectul complet: relaxare + sanatate!

La acest lucru s-a gandit si compania 100% romaneasca SanoVita, prezenta pe piaţa de 22 ani, atunci cand a lansat berea de ghimbir Bundaberg! Chinezii au descoperit planta acum 2000 ani, insa aceasta bautura revigoranta FARA ALCOOL a fost inventata abia acum 2 secole in Anglia, fiind produsa prin fermentarea naturala a radacinii de ghimbir cu adaos de drojdie.

De ce sa optezi pentru berea de ghimbir? Atuurile sale sunt date tocmai de ingredientul de baza!

  • Este recunoscut in primul rand pentru proprietatile lui curative – ghimbirul contine 21 antioxidanti (care ajuta la prevenirea oxidarii lipidelor la nivelul arterelor), precum si vitamine (A, C, E, complexul de vitamine B) si minerale (magneziu, fosfor, sodiu, fier, zinc, calciu, beta-caroten).
  • Ca aliment functional, ghimbirul este greu de depasit in domeniul culinar, fiind, probabil, cel mai utilizat condiment. Este folosit in absolut toate tipurile de preparate, de la sosuri, supe si feluri principale, pana la deserturi si bauturi.
  • Pe plan medical eficienţa sa antiinflamatoare este recunoscuta. In plus, te ajuta in combaterea retentiei de apa la nivelul tesuturilor, tratarea racelilor, indigestiei sau durerilor de stomac, reumatismului, tumorilor, raului de mare, de inalţime sau de masina, este antiasmatic, scade tensiunea si faciliteaza circulatia sangvina reducand riscul formarii de cheaguri de sange. Cercetarile stiinţifice au aratat ca ghimbirul te poate ajuta sa devii mai desteapta/destept si te poate proteja impotriva afectiunilor neurologice.
  • Nu in ultimul rand, aceasta radacina se foloseste si in industria parfumurilor si cosmeticelor, asigurand tonifiere si vitalitate.

O bere fara acool cu gust excelent!

Doamnelor, oare de cate ori nu aţi poftit la o bere rece, dar v-aţi oprit din cauza alcoolului sau pentru ca, pur si simplu nu va atrage gustul amarui, specific berii? Vi s-a intamplat sa opriţi copiii sa va guste din pahar pe motivul (intemeiat) ca sunt prea mici pentru a consuma alcool? Sau domnilor, de cate ori nu v-aţi abtinut de la a consuma o bere cu alcool, pe motiv ca „sunteţi cu masina”? Acum aceste reţineri sunt de domeniul trecutului, uitaţi de ele si adaugaţi berea cu ghimbir in lista de cumparaturi, fiind o bere pentru intreaga familie. Ii veţi descoperi gustul excelent, iar ingredientele va vor oferi un efect natural usor energizant, stimuland circulatia si ameliorand simptomele asteniei fizice si psihice.

Inca nu te-am convins?

Nu-ţi place berea, in general? Sa stii ca berea de ghimbir (cunoscuta si ca Gingerbeer) se poate consuma si ca ingredient in diferite retete de cocktailuri. Unde mai pui ca are si un pret similar cu cel al berii ‚standard’: beneficiaza acum de reducerea de 25% si cumpar-o cu doar 3.92 lei.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *