Noutati, Wellness

Beneficiile masajului LOMI LOMI, una dintre cele mai vechi forme de masaj din lume

Echilibru, energie și eliberare. Masajul LOMI LOMI de la Ensana Health Spa Hotels Sovata este un boost de energie pentru trup și suflet, pentru că tu să te reconectezi la sursele de energie.

               Corpul își recapătă flexibilitatea. Atmosfera tăcută te calmează. Iar tensiunea acumulată se elimină din mușchi și țesuturi. Experimentează ultima tendință în materie de metode de detensionare nervoasă. Elimină toxinele, uită de durerile de cap cu ajutorul masajului hawaian Lomi Lomi, o atingerea divină care vizează atât corpul cât și inima , deoarece acestea două nu pot exista fară armonie reciprocă.  Este vorba despre o tradiție veche a popoarelor Polineziene, unde Lomi Lomi a evoluat drept cea mai puternică tehnică de vindecare și o posedau doar oamenii aleși. Prin urmare, acest masaj se aplică pentru a consolida, a curăța și a vindeca atât corpul cât și spiritul.

               O ședință de masaj Lomi Lomi începe prin tacere. Printr-un moment de pace. Printr-o conexiune intre terapeut și client. Printr-o rugăciune. Pentru că Lomi Lomi e o întâlnire întru bine. Iar specialiștii de la Ensana Health Spa Hotels Sovata stiu asta mai bine decât oricine.

E bine să știi că niciun masaj nu seamănă cu celalalt. Lomi Lomi e mereu diferit. Suprinzator. Mișcările sunt curgătoare, ample, ca un val. Terapeutul poate executa mișcările de masaj cu ambele mâini în zone diferite ale corpului clientului. O mână pe spate și una pe șold. Rezultatul? O relaxare mai profundă și mai rapidă.

               Lomi Lomi stimulează totodată circulația sanguină și detoxifierea, dar stabilește  și un flux limfatic mai bun. Durerile la nivelul întregului organism sunt eliminate, organismul se va revitaliza și își va instala o senzație de pace și bunăstare. Masajul Lomi Lomi este recomandat pentru durerile de ceafă, de umeri și spate. El face minuni în cazul migrenelor și a insomniilor, dar și atunci când te confrunți cu depresii, traumatisme și lipsa de încredere în sine.      

Accesează www.ensanahotels.com pentru o programare sau alte propuneri de terapii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *