Wellness

Beneficiile imediate ale unei zile la Spa

O vizita la spa inseamna mult mai mult decat o oportunitate de relaxare si o sesiune de rasfat. Poate fi si o modalitate eficienta de detoxifiere, de intarire a sistemului nervos sau de infrumusetare.   Tratamentele pe care le poti experimenta la un centru de spa & wellness au, de asemenea, efecte ameliorante asupra aparatului locomotor, a problemelor dermatologice, cat si asupra anumitor disfunctii ginecologice.

O destinatie de relaxare si infrumusetare, o zi la spa iti pune la dispozitie echipe de specialisti si o serie intreaga de terapii si tratamente profesionale.

Revigorare si flexibilitate

Masajul poate relaxa si stimula muschi, pune sngele in miscare si te revigoreaza.

Masajaul Thailandez vizeaza intregul corp, masorul aplica miscari uniforme si direcţionate precis asupra punctelor de presiune ale corpului, combinand aceste tehnici cu miscari pasive de intindere. Masarea acestor puncte de presiune inlatura blocajele de energie si elimina durerile articulare, spinale si musculare. Acest masaj ajuta si la intarirea sistemului nervos, mareste mobilitatea/flexibilitatea si optimizeaza circulaţia sanguina si limfatica,” explica Suzana Pretonian, dr. Balneolog in cadrul Danubius Health Spa Resort Sovata.

Antidot impotriva stresului cotidian

Bogate in minerale si incalzite de adancimile pamantului, apele minerale termale constituie de mii de ani, poate, unul dintre cele mai remarcabile remedii naturale.

Apele termale de aici sunt eficiente in special in tratarea artrozelor, a reumatismelor si ale disfuncţiilor aparatului locomotor, cat si in cadrul programelor de recuperare. Relaxarea in apa calda este, deasemenea, un mod de destindere, un antidot impotriva stresului cotidian,” mai precizeaza Dr. Pretorian.

Baile sarate sunt o alta modalitate eficienta a combate stresul  – acestea permit o senzatie unica de relaxare si flotatie in aer liber. In plus, apa sarata are un efect terapeutic relaxant.

Petrece cat mai mult timp relaxandu-te si vei reduce semnificativ riscul a nenumarate boli!

O piele catifetala

Problemele dermatologice pot aparea din nenumarate motive: stres, lipsa somnului sau un regim alimentar dezechilibrat. Multe dintre terapiile disponibile intr-un centru de wellness sunt excelente pentru curatarea si hidratarea pielii. Fie ca vorbim despre masti naturale, impachetarile cu ingrediente hranitoare precum namolul,  sau terapii mai complexe, spa-ul poate face minuni pentru pielea ta.  Acestea ajuta la imbunatatirea circulatiei sangelui si lasa pielii sentimental de regenerare si tonifiere.

Un sistem imunitar intarit si articulatii sanatoase

In cadrul lanţului hotelier Danubius, poti experimenta o serie de tratamente pe baza de namol terapeutic.

Impachetarea cu namol are ca efect reducerea umflaturilor locale din jurul articulaţiilor, reducerea tensiunii musculare precum si o nutriţie imbunataţita a cartilajelor, ţesuturilor conjunctive si a discurilor spinale. De asemenea, procedura intensifica activitatea antiinflamatorie si imunitatea in organism. Namolul sarat este aplicat cu succes nu numai in tratarea problemelor de mobilitate dar si in combaterea anumitor boli dermatologice si afecţiuni ginecologice , explica Dr. Balneolog Suzana Pretorian.

Lasa-te pe mana specialistilor si vei observa o flexibilitate crescuta a articulatiilor si stare profunda de detensionare!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *