Noutati

Angloville (loves) sale

Creative-English-font-b-Quote-b-font-Say-I-font-b-Love-b-font-You-EverydayVremea se dezgheata si, la fel, se intampla si cu inima. O zbugheste pe campii. O ia razna. E saltareata si se gandeste la sotii si bucurii.
Mai ales in februarie. Minunata, incantatoarea luna a iubirii.
Tu cum stai cu dragostea? Dar cu engleza? Si mai ales cum te gandesti sa sarbatoresti?
Daca esti in pana de idei, ia aminte. Pentru ca anul acesta, poti face lucruri mari si intelepte pentru cel sau cea de langa tine.
Cumpara-i un sejur lingvistic in Satul Englez Angloville. E cool, diferit si folositor. Si iti va fi cu siguranta recunoscator ( recunoscatoare).
Daca inca nu stii ce este Satul Englez, iata detalii. E vorba de un program intensiv de imbunatatire a limbii engleze, unde studiul se imbina cu relaxarea.
Situat intr-o zona montana deosebita, Angloville ofera un program extrem de eficient pentru adulti. De ce? Pentru ca, timp de 6 zile, nu ai incotro si vorbesti doar limba engleza. Si doar cu vorbitori nativi, pe diverse teme. Si uite asa, poti sa inveti sa colaborezi, sa livrezi si sa negociezi mai bine. Totul in cadrul unui mediu relaxant. Si mai altfel.
La Angloville, ai la indemana 3 variante de participare in program: Angloville Tandem, Private si Private+.
Nu mai sta pe ganduri: pana pe 21 februarie, daca folosesti codul promo AV love, ai discounturi de indragostit pentru toate variantele de pachete Angloville.
http://angloville.ro/program/satul-englez/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *