Noutati

Aliatul tau in lupta cu stresul si oboseala

Avem nevoie de un corp sanatos, dotat cu resurse nutritive suficiente pentru a avea forta necesara de a face fata stresului si oboselii. Suplimentul alimentar Magneziu cu vitamina B6 de la Solgar are o formula speciala care ofera corpului cantitatea necesara de magneziu si vitamina B6, fiind un aliat de incredere in lupta cu stresul si oboseala.

Magneziul contribuie la reglarea simptomelor asociate stresului, conduce la producerea constanta a energiei in corp si ajuta la reducerea oboselii. Vitamina B6 ajuta la corectarea echilibrului electrolitic in corp, asigurĂ¢nd energia corespunzatoare. Suplimentul alimentar Magneziu cu vitamina B6 de la Solgar este de asemenea important pentru reglarea contractiei musculare prin reducerea crampelor, contribuind la functionarea adecvata a tuturor muschilor. Un alt beneficiu al suplimentului alimentar este ca ajuta la reducerea simptomelor premenstruale cum ar fi durerea de cap, de spate, crampe, devenind astfel un supliment important pentru corpul feminin.

Solgar se numara printre liderii mondiali ai industriei suplimentelor alimentare si ofera o gama larga de produse din ingrediente naturale, fara conservanti, coloranti sau arome artificiale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *