Frumusete, Noutati

Aliați pentru un bronz perfect și o piele protejată

Vara înseamnă soare, plajă, dar și riscuri pentru sănătatea ta. Dacă îți place să ai pielea bronzată, însă vrei să fie protejată, ai nevoie de aliații potriviți.

Cu ingredient naturale și tehnologii avansate, produsele specializate de azi previn nu doar îmbătrânirea prematură a pielii, ridarea excesivă și senzația de discomfort data de expunerea la soare, ci acționează inclusiv asupra protecției părului, menținându-l sănătos și strălucitor. 

SKYENDOR a lansat pentru această vară două produse care asigură o expunere la soare în siguranță inclusiv pentru persoanele cu pielea sensibilă. Uleiul uscat are un grad de protecție ridicat – 50 SPF -, iar tehnologia exclusivă blue light dezvoltată de SKEYNDOR care blochează razele HEVis sau lumina albastră, face ca DRY OIL Protection să reducă prejudiciile cauzate de Blue Light HEVis, acționând ca un antioxidant specializat. Creat pe baza agenților activi din plante, uleiul nu protejează doar corpul, ci și părul, de care mulți uită atunci când vine vorba de expunere la soare, fie doar și ocazională sau neintenționată, cum este atunci când mergi pe stradă.

Cost 162 lei în saloanele GETT’S

Dacă weekendurile te vor prinde la piscină sau la malul mării, atunci trebuie să știi că orice expunere la soare, chiar și cu protecție, face ca pielea să aibă nevoie de o îngrijire suplimentară și după plajă. Astfel Emulsia Revigorantă After Sun are o funcție reparatoare, care ajută pielea să-și recapete confortul. Formula cu agenți active de calmare, care prelungesc bronzarea și un extract de restructurare cu un efect asemănător cu vitamina D poate fi folosită atât pentru față, cât și pentru corp și este esențială mai ales după folosirea produselor cu SPF ridicat.

Ambele produse pot fi achiziționate exclusiv în rețeaua de saloane GETT’S.

Cost 91 lei în saloanele GETT’S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *