Frumusete, Noutati

Alege gama vegană P.U.R.E de la Londa Professional și poartă-te blând cu părul tău

Recent lansată de brandul Londa Professional, gama P.U.R.E este o linie de produse vegane, pline de ingrediente care iubesc părul. Și pe care, le vei iubi și tu!

Sursa de inspirație a noii game P.U.R.E este  natura: autentică, curată, generoasă și empatică. Natura este o bunătate pură. P.U.R.E este blândă cu părul și conține ingrediente naturale în proporție de până la 95%. Ingrediente prietenoase cu părul, pentru a-i oferi acestuia îngrijirea pe care o merită. Formulă fără parabeni, fără siliconi, fără coloranți artificiali, cu ingrediente speciale având la bază unt de shea.

Ai cele mai convingătoare motive pentru a folosi produsele din noua gamă P.U.R.E:

Șamponul P.U.R.E curăță cu blândețe părul, oferindu-i instant o strălucire naturală, cu aspect sănătos. Se masează pe părul umed și apoi se clătește bine.

Conditionner-ul din gama P.U.R.E hrănește firul de păr cu ușurință și hidratează părul pentru un aspect sănătos și strălucitor. Atât șamponul, cât și conditionner-ul sunt ideale pentru părul uscat și tern. Se aplică prin masarea pe părul umed timp de 1-3 minute, apoi se îndepărtează prin clătire abundentă cu apă.

Alege gama vegană P.U.R.E de la Londa Professional și poartă-te blând cu părul tău

În completarea răsfățului oferit părului tău, vine tratamentul P.U.R.E care hrănește și condiționează părul profund, pentru un efect natural și plin de strălucire. Distribuie produsul pe părul umed și lasă să acționeze 5-10 minute. Clătește bine și bucură-te de un păr sănătos și plin de strălucire!

De alegerile tale depinde sănătatea părului. Alege să folosești cele mai bune produse pentru a-i menține frumusețea naturală.

Îngrijește-ți și răsfață-ți părul cu noile produse oferite de LONDA PROFESSIONAL! Ai numai de câștigat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *