Moda

Albul ramane un clasic al garderobei

Despre alb se spune ca ne ajuta sa ne pastram corpul protejat de razele soarelui, deoarece respinge tot spectrul de lumina. Pe langa utilitate, este foarte usor de combinat. Fiind o culoare neutra, albul functioneaza asociat intr-o multime de variante.

Indiferent de trenduri, albul ramane un clasic al garderobei. Chiar daca nu este cel mai usor de purtat, piesele albe sunt ideale pentru tinute de strada.

O tinuta all white poate fi mai greu de purtat si de controlat, insa te poti simti mai sigura pe tine apeland la o singura piesa. Un tricou, o camasa, o pereche de pantaloni, o fusta sau o rochie sunt piese pe care le poti integra cu usurinta si naturalete. Foarte important este sa porti lenjerie adecvata.

Stilistii La Femme iti recomanda sa mergi pe ideea de contrast alb – negru, navy alb – albastru, dar si pe variante cromatice mai domoale. Mixeaza albul cu nuante de crem sau opteaza pentru alb cu alb dar in texturi diferite. Nu uita sa accesorizezi! Cercei supradimensionati, bratari, coliere nu trebuie sa lipseasca din tinuta ta!

 

www.lafemme.ro

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *