Moda

Ai vreodata suficienti pantofi?

Pantofi, sandale, balerini, niciodata o femeie nu are destui pantofi. Tocmai de aceea, nu lasa nimic sa te opreasca atunci cand ai gasit perechea pe care o cautai de mult.

Printre vacante si rasfatul zilelor cu soare, ne bucuram si de ultimele reduceri menite sa faca loc pe rafturi colectiei de toamna – iarna 2016 – 2017. Celebra Colectie 5thAvenue este acum mult mai accesibila, asteptandu-te la preturi de nerefuzat. Din piele in diverse culori, colectia de sandale si sandalette 5th Avenue cu platforma straluceste pe rafturi la preturi care iti capteaza atentia din prima clipa. Pana pe 28 august, in toate magazinele Deichmann din tara, te asteapta o serie de oferte menite sa-ti intregeasca dressing-ul cu sandale elegante, genti, papuci, sandale cu platforma, balerini si slippers.

Profita de campania de reduceri si rasfata-te cu cele mai cautate sandale ale verii. Ultimele saptamani de vara merita sa fie sarbatorite cu o ultima sesiune de shopping la Deichmann, pentru ca iubim pantofii! Cumpara o pereche aflata la reduceri si pentru a doua pereche redusa achizitionata, vei primi o reducere de 50%. Mai mult decat atat, daca vrei sa-ti completezi colectia de vara cu 3 perechi Deichmann, la achizitionarea a 2 perechi de incaltaminte ce beneficiaza de reducere, pe a treia o primesti gratuit. Iubitoarele de pantofi nu ar avea ce sa-si doreasca mai mult!

Pana pe 28 august, Deichmann a decretat libertate la shopping si distractie! Locul ispitelor verii 2016 este chiar la tine acasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *