Moda, Noutati

adidas Originals a lansat Change Is a Team Sport

Change Is a Team Sport sărbătorește istoria Superstar și rolul său în fruntea culturii urbane-


-Change Is a Team Sport se lansează cu un film regizat de Jonah Hill –
-Distribuția filmului include creatori și generatori de schimbare din familia adidas –

Încă de la lansarea sa, adidas Superstar a susținut personalitățile curajoase și spiritul de echipă, devenind o referință culturală internațională. După ce a făcut istorie pe terenurile de sport acum 50 ani, astăzi modelul se adresează celor ce își doresc sa schimbe regulile jocului în afara lui. Sărbătorind cinci decenii de implicare în schimbarea culturii urbane, de depășire a barierelor și a granițelor, adidas Originals lansează Change Is a Team Sport.

Rămânând fidel moștenirii inegalabile în fruntea culturii urbane, Superstar a fost purtat de-a lungul timpului de nenumărate echipe și trupe. În 2020, adidas Originals va amplifica puterea spiritului de echipă printr-o serie de inițiative menite să creeze și să inspire schimbări pozitive în comunitățile locale din întreaga lume.

Reunind influenceri din întreaga lume din domenii precum: muzică, fashion, sport și artă, adidas Originals demonstrează că schimbarea nu vine dintr-o singură direcție. Change Is a Team Sport se lansează cu un film regizat de Jonah Hill, având în distribuție creatori din familia adidas. Filmul o prezintă pe Jenn Soto, skateboarder, ce își croiește drum într-o lume în care creatori din diferite domenii și generații se reunesc pentru a aduce împreună schimbarea. Întâlnind o serie de creatori diferiți de-a lungul acestui drum, îmbrăcați în neagru și încălțați cu Superstars, călătoria lui Soto demonstează că munca în echipă aduce schimbări semnificative.

Vorbind despre film, Hill explică dorința sa de a aduce în prim-plan importanța spiritului creativ „Nu există cunoaștere fără a acorda atenție generației anterioare, care a făcut primul pas. Și nu există nicio schimbare sau evoluție fără noua generație. Așadar, dacă acele două generații se unesc, simt că se poate produce schimbarea uriașă în artă și în procesul creativ.”

În rolurile principale sunt Ninja, Kerwin Frost, Blackpink, Pharrell Williams, Yara Shahidi, Anitta, Jenn Soto, Mariah Duran, Mark Gonzales, Blondey, Tyshawn Jones, Liz Cambage, Pogba, Nigo, Jackson Wang, Chris Severn, Mette Towley, Tracy McGrady, Anna Isoniemi și Jonah Hill, întreg filmul punctând același mesaj incontestabil: Change Is a Team Sport ( Schimbarea este un sport de echipă).

adidas Originals: Change Is a Team Sport a fost prezentat în cadrul Premiilor Grammy din acest an, iar lansarea oficială a avut loc în data de 26 ianuarie.

Videoul campaniei este aici: youtu.be/DpR50O1nGNs

adidas.com/changeisateamsport
#ChangeIsATeamSport

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *