Noutati

Accesoriile care nu îşi pierd niciodată strălucirea

Atrăgătoare, reflectând şi jucându-se în permanenţă cu lumina, pielea ECCO Leather Patina Finish Topgrain le permite femeilor contemporane să facă o adevărată declaraţie de stil atunci când poartă accesorii cu aspect metalizat.

Aspectul luxos al pielii şi designul minimalist ilustrează modul în care nu trebuie să compromiţi stilul atunci când eşti în mişcare. Rucsacul se bucură în acest sezon de o utilitate modernă şi o funcţionalitate inteligentă.

Pielea cu aspect metalizat completează perfect designul sportiv al rucsacului mini ECCO SP 3 Mini Backpack  ce poate fi purtat confortabil întreaga zi. Este un rucsac practic, dar în acelaşi timp foarte chic, ideal pentru zilele aglomerate sau un weekend de călătorii. Funcţionalitatea excepţională a acestui accesoriu asigură păstrarea în siguranţă a bunurilor. Compartimentarea este extrem de bine gândită, cu un buzunar care se închide cu fermoar, două buzunare slip-in, un lanţ pentru chei şi un buzunar exterior cu fermoar.

Geanta ECCO SP 3 Medium Boxy realizată din aceeaşi piele premium cu aspect lucios metalic are o căptuşeală impermeabilă, reuşind astfel să păstreze lucrurile în siguranţă. Accentele metalice sunt extrem de elegante şi fac ca această geantă să fie versatilă, putând fi purtată atât ziua cât şi la un eveniment mai formal, având bareta detaşabilă.

Cu timpul, pielea ECCO Leather Patina Finish Topgrain devine din ce în ce mai strălucitoare şi astfel va crea un contrast mai mare cu detaliile negru mat, evidenţiind astfel caracteristicile moderne.

 

Genţile ECCO SP 3 se găsesc în toate magazinele ECCO din Bucureşti,       Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Sibiu şi Galaţi, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *