Noutati

Abdomen plat și picioare tonifiate în câteva minute! Nu glumim.

Cum iarna se apropie deja și dorul de sărbători ne-a invadat simțurile, este timpul să ne îndreptăm atenția și înspre reînnoirea garderobei. Atât a noastră, cât și a celor de care ‚răspundem’: partener de viață, copii, părinți. Însă, înainte de a da iama în noile colecții din magazine și de a cheltui sume considerabile pe obiecte vestimentare, pe care s-ar putea să nu le purtăm, hai să ne oprim mai întâi la raionul de lenjerie intimă. Să începem cu începutul. Pentru că prea ne uităm în fiecare dimineață în șifonier și nu găsim nimic care să ne acopere unele părți ale corpului – mai ales dacă suntem mămici în plin proces de recăpătare a siluetei.

Când credeai că nu mai există vreo șansă

De câte ori ne uităm în oglindă și vedem cum burtica se încăpățânează să iasă la înaintare, îi învinuim pe toți cei din jurul nostru (în niciun caz pe noi înșine), dăm șifonierul peste cap și, în final, capitulăm deznădăjduite …iar nu am găsit ceva care să ne facă să ne simțim bine. Însă nu ne pierdem speranța…

Și totuși…cineva ne iubește (așa cum suntem)

Și bine facem! Căci există o soluție. Și e atât de simplă, atât de la îndemână… încât o să vă mirați cum de n-ați știut-o până acum. Chilotul cu talie inalta Diamond by Adesgo ne oferă confortul și aspectul îngrijit și suplu după care tânjim când ne uităm prin pozele noastre vechi sau prin reviste, la marile starlete. De acum încolo, indiferent ce alegem să purtăm, vom arăta senzațional. De ce? Modelul netezește silueta, oferă efectul de abdomen plat, iar compoziția sa unică ne lasă pielea să respire, absorbind umezeala. În plus, nu are nici cusături la vedere.

Și asta nu e totul!

Acum că de la burtică în sus ne place cum arătăm, ce facem cu ‚restul’? Răspunsul e ușor de dat – purtăm dresurile Opaque Aloe Vera (în sezonul rece de la 40 DEN în sus). Am testat și așa este – ne oferă îngrijire optimă a pielii datorită extrasului de Aloe Vera, care ne asigură hidratarea naturală a pielii. Iar dacă și tu, ca și noi, fie stai prea mult pe scaun sau prea mult în picioare (of, lipsa asta de moderație…) ori ai constant senzația de picioare grele, atunci ai toate motivele să răsufli ușurată (apropo, am citit undeva că oftatul – care înseamnă și o metodă de a răsufla – este una dintre ‚tehnicile’ de relaxare adorate de corpul nostru).

De acum încolo rochiile scurte sau mulate vor ieși iar la lumină din colțul întunecat în care le-ai ascuns, pentru că abdomenul tău e mai invizibil ca niciodată iar picioarele tale arată lungi și super tonifiate.

Cât e ceasul? Mai e deschis la mall…unde am pus portofelul?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *