Frumusete

A perfect you!

De multe ori, noi, femeile, suntem in cautarea perfectiunii. Insa cum vedem si cum intelegem noi aceasta notiune? La ce ne raportam? Cum ne judecam? Cum ne privim?

Noi credem ca perfectiunea tine de starea de spirit si de cateva trucuri de bun simt. I-am intrebat pe stilistii Wella Professionals cum putem crea o coafura aproape de ideal. Si iata ce ne-au raspuns.

Constantin Ilie, top stilist in echipa Wella TOP Team ne-a spus simplu: “cand o femeie isi usuca parul, ea trebuie sa stie cum sa creeze volum la radacina. Si, din nefericire, putine doamne stiu cum sa faca asta. Pentru ca, de obicei, omul pune mana pe foehn si isi usuca lungimea parului, dar nu si radacina. Ce efect obtine de fapt? O fundatie pusa pe nisip, care se va darama.”, puncteaza stilistul.

Wella EIMI Perfect MeEi bine, “foehnul trebuie sa aiba turatie si temperatura redusa. Tocmai de aceea el are 3 viteze si 3 nivele de temperatura ( cele profesionale). Insa pentru ca, in general, doamnele se grabesc, ele il folosesc la maxim si nu fac decat sa-si prajeasca parul. Si sa si-l deshidrateze”, ne povesteste Constantin Ilie.

Azi, e important sa folosesti atat produse de ingrijire care pastreaza apa in firul de par, cat si produse de styling pe masura. Cu personalitate si cu impact.

Recomandarea nostra? Perfect Me  de la EIMI ( Wella Professionals. Un produs BB. Mai exact? O  Beauty Balm Lotion. Rolul ei? Sa creeaze o coafura naturala si neteda. Perfect Me de la EIMI e o lotiune delicata, care vine sa ofere stralucire, reparare si hidratare parului. Plus tot ea calmeaza firele rebele si ofera protectie termica.

Daca esti curioasa, afla ca lotiunea Perfect Me are si o componenta de ingrijire cu efect de reparare a parului. Suna mai mult decat bine, corect?

Uite cum o utilizezi: o aplici pe parul umed ca baza pentru styling sau pe parul uscat. Rezultatul? Un par matasos, neted si o coafura foarte lejera.

Bucura-te de tine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *