Frumusete

5 tipsuri pentru ca parul tau sa se bucure de soare

SEBASTIAN VoluptSpray _beauty Rose„Fii ingaduitoare cu tine si nu iti neglija parul. Nu il lasa parjolit de soarele arzator ce va sa vina. E important de stiut ca parul are nevoie de ingrijire estivala si atunci cand strabatem orasul, nu doar atunci cand lenevim la plaja”, spune Ovidiu Cristea, Brand Ambassador Sebastian Professional.

Hidratare suplimentara

Parul are nevoie de o hidratare suplimentara, oferita de sampoane si masti de hidratare intensa. Un exemplu? Gama  HYDRE de la Sebastian Professional.

Formule concentrate

Apoi, daca ai de gand sa mergi deja intr-o vacanta pe malul apei, ai nevoie de elixiruri mai concentrate. Vezi Sp LuxeOil

Hranire si refacere

Apa sarata a marii  in combinatie cu expunerea la soare pot provoca parului o uscare excesiva si o sensibilizare a cuticulei firului de par. Solutia? Sebastian Professional Penetrait.

Poarta-ti parul prins

Evita sa mergi la plaja cu parul in vant, pentru ca o sa iti para rau mai tarziu. Te alegi cu fire de par inspicate, dar si cu un scalp sensibilizat. Opteaza pentru o palarie, o bandana, o esarfa.

Vopsea blanda

Vara, opteaza pentru vopseluri demi-permanente, fara amoniac. Pentru ca ulterior sa iti protejezi culoarea cu sampoanele si conditionnerul din gama Color Ignite Mono/Multi Sebastian Professional.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *