Frumusete, Noutati

4 pași către un păr impecabil

O femeie stilată este o femeie mereu aranjată și dichisită, o femeie cu o coafură impecabilă. Dar cum obții un look perfect aranjat? Ei bine, un păr neted presupune ca acesta să nu se electrizeze și să nu se încurce! Pentru aceasta, ai nevoie de lungimea potrivită, de tunsoarea adaptată formei feței tale și de produsele create special pentru netezire.

            Azi, la Wella Professionals, Eimi rezolvă orice în materie de styling. Iată un top 4 produse  special create pentru ca tu să ai o coafură netedă și hidratată.

Primerul pentru styling Velvet Amplifier

            Velvet Amplifier este o cremă cu textură catifelată, pentru styling. Cu ajutorul ei, părul devine mai ușor de coafat și mai neted. Cremă se aplica cu o pompă pe părul umed pentru a-l pregăti pentru styling.

Primer pentru styling Velvet Amplifier, Eimi, Wella Professionals, pret – 65 lei

Crema de styling pentru netezire Flowing Form

            Flowing Form creează o coafura flexibilă și netedă. Aceasta reduce încarcarea electrostatică a părului și oferă hidratare. Ea se aplică pe părul umed, pe lungimi și vârfuri. Apoi, se usucă părul, iar pentru o netezire perfectă se poate folosi la final placa de păr.

Crema de styling pentru netezire Flowing Form, Eimi, Wella Professionals, pret – 65 lei

BB lotionul Perfect ME

            Perfect ME creează o coafură naturală și netedă. Mai mult decât atât, aceasta loțiune delicată conferă strălucire, repară și hidratează părul. Un plus al lui Perfect ME este faptul că ea calmează firele rebele și oferă protecție termică.

BB Lotion Perfect Me, Eimi, Wella Professionals, pret – 65 lei

Spray cu protecție termică Thermal Image

            Spray-ul Thermal Image protejează părul atunci când se folosesc echipamente cu aport de căldura. Spray-ul are două faze: 1 – hrănește părul și îi oferă protecție termică, precum și un aspect neted pentru un rezultat final strălucitor și perfect.

Spray cu protective termica Thermal Image, Eimi, Wella Professionals, pret – 65 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *