4 ingrediente gourmet cu efecte revigorante și hidratante pentru tenul tău

Măștile de față reprezintă una dintre cele mai simple și mai plăcute modalități de a obține un ten luminos, hidratat și complet revitalizat. Apelează la acele ingrediente naturale deopotrivă aromate și bogate in proprietăți benefice îngrijirii tenului, și activează-și toate simțurile.

Delecteaza-ti tenul cu arome delicioase precum acai, dovleac, ciocolată sau matcha. Pielea ta îți va mulțumi.

Noua gamă de măști Fusion de la Repêchage combină beneficiile algelor Laminaria Digitata cu aceste arome minunate, pentru rezultate vizibile de calmare și revigorare a tenului.

Extractul din această algă marină este baza tuturor tratamentelor Repêchage, având proprietăţi antioxidante, de hrănire şi hidratare. Este o sursă naturală de 12 vitamine, incluzând B12, C, E, K şi Beta Caroten, 18 aminoacizi şi 42 de minerale. Acizii graşi esenţiali ajută la menţinerea barierei tenului în timp ce Acidul Alginic, o polizaharidă, menţine apa în ţesut.

Bucură-te de beneficiile acestor măști nutritive, care acționează ca un smoothie proaspăt pentru pielea ta!

Specialiștii Repêchage îți recomandă ingredientele gourmet care nu trebuie să lipsească din rutina ta de frumusețe.

Matcha este considerat un super-ingredient datorită propietăților sale antiinflamatorii și antioxidante. Față de alte ceaiuri verzi, pudra de matcha conține o concentrație crescută de polifenoli care anulează efectul radicalilor liberi, al poluării și al razelor UV. În plus, aceasta regenerează celulele, reuşind să amâne îmbătrânirea pielii dar şi să ajute la repararea rănilor şi ameliorarea eczemelor şi a rozaceei.

Fructele de acai conțin antioxidanți naturali care ajută tenul să-și păstreze frumusețea. Bogate în vitamina C, una dintre vitaminele esențiale pentru un ten luminos, fructele de acai ajuta la refeacerea fibrelor de colagen. Are calități anti-inflamatorii și acționează ca un scut puternic de apărare împotriva radicalilor liberi la care ne expunem zi de zi.

Pudra de cacao. Bogată în antioxidanți și grăsimi sănătoase, aceasta ajută la protecția tenului și oferă o hidratare intensă. Studiile arată că flavonoidele din cacao luptă împotriva radicalilor liberi și au propietăți anti-aging. Pe lângă aroma delicioasă, te vei bucura și de o piele vizibil mai catifelată.

Dovleac. Toamna este sezonul perfect pentru a încerca o mască de față cu dovleac. Acesta regenerează tenul și reface hidratarea pentru ca pielea ta să arate și să se simtă mai tânără. Bogat în vitaminele A și C, acestea furnizează protecție antioxidantă superioară și normalizează tenul.

 

Vei adora beneficiile pe care le oferă măștile de față Fusion de la Repêchage: ten catifelat, fermitate, și protecţie antiaging! Texturile delicate și aromele gourmet sunt perfecte pentru a complete rutina de frumusețe!

 

You may also like...