Noutati

3 trenduri pe care nu trebuie să le ratezi primăvara asta – același parfum B.U. de neuitat


Noul sezon aduce pe lângă culoare și căldură și schimbarea garderobei cu una mai veselă, plină de piese și accesorii feminine, pe care de abia aștepți să le etalezi. Dacă îți place să fii mereu în tendințe și să ții pasul cu moda, există 3 trenduri pe care trebuie să le incluzi neapărat în ținutele tale primăvara aceasta. Și cum o femeie nu se poate simți perfect fără parfumul preferat, B.U. îți completează de minune look-ul și se transformă în accesoriul tău secret!

Piese vestimentare nude

Culorile neutre sunt în tendințe, iar bejul va arăta foarte bine pe orice piesă vestimentară. Alege să porți o rochie, o fustă sau o pereche de pantaloni largi în această nuanță la birou ori la o întâlnire cu prietenele tale. Nu uita să ieși din casă fără un strop de B.U. Trendy, un parfum feminin și delicat, perfect pentru vremea de afară. Cu note proaspete de măr, mandarină, trandafir, liliac și bujor, parfumul B.U. Trendy este elegant, subtil și revigorant, ca o adiere dulce de primăvară. Și pentru a te menține proaspătă pe parcursul întregii zile, folosește deodorantul spray pentru corp din aceeași gamă, care răspândește un parfum discret floral. Vei arăta minunat, dar cel mai important, te vei simți minunat!

Trenciul sau sacoul colorat

Adaugă o pată de culoare ținutelor tale cu un trenci sau cu un sacou colorat, pe care poți să îl asortezi cu o pereche comodă de sneakersi în aceeași nuanță, combinație pe care ai să o tot vezi pe stradă primăvara asta. Iar pentru că o ținută în tendințe are nevoie de un parfum pe măsură, aroma inconfundabilă B.U. Trendy este piesa de bază care va completa un outfit modern și care te va face să te simți încrezătoare în forțele proprii. Acum ești pregătită să cucerești primăvara!

Imprimeul care imită pielea de șarpe

Poate nu ești neapărat o fană a imprimeurilor, însă acest trend e posibil să îți atragă atenția. De la fuste și pantaloni la genți și pantofi, imprimeul care imită pielea de șarpe este prezent pretutindeni primăvara aceasta. Disponibil în magazine într-o varietate de culori, te va face cu siguranță remarcată de fiecare dată când vei alege să porți o astfel de piesă vestimentară sau accesoriu stylish. Completează-ți ținuta cu aroma unică B.U. Trendy, care te învăluite într-un parfum delicat floral. Alege să oferi un cadou în tendințe unei persoane dragi, la fel de trendy ca tine, cu noile seturi B.U. Trendy, care conțin deodorant natural spray și deodorant spray pentru corp, cu același parfum proaspăt și feminin. B.U. Trendy este parfumul femeii moderne, mereu în tendințe, care trăiește după propriile reguli.

B.U. Trendy, o alegere mereu în tendințe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *