Moda, Noutati

3 tendinte in moda pe care sa le incerci primavara aceasta

Tendintele vin si pleaca odata cu anotimpurile.

Acum, ca primavara si-a facut aparitia, iar vremea s-a incalzit, a sosit momentul sa ne facem curatenie in dulap si sa ne adaptam stilul vestimentar la noile trenduri. Cu toate acestea, nu inseamna ca aruncam tot ce avem, ca mai apoi sa cumparam zeci de produse. Nu, tot ce avem de facut este sa ne completam garderoba cu item-uri cheie din acest sezon.

Luminita Staicu, designer Hermosa, iti spune ce ar trebui sa incluzi primavara aceasta in tinutele tale pentru a avea un look chic si fresh in ton cu vremea de afara.

1. Animal print

Daca in sezoanele trecute, printurile de leopard faceau furori, de data aceasta, centrul atentiei se muta pe „snake print”. Pe cat de jucaus, pe atat de atragator, acest print va fi, cu siguranta, prezent primavara aceasta in garderoba multor femei. Reprodus in aproape toate modurile posibile, designul complicat a fost adaugat pe multe cizme, fuste, bluze si rochii in ultima perioada. Rochia Camelia poate fi considerata, cu usurinta, o piesa vestimentara de efect, care va intoarce toate privirile.

2. Imprimeurile colorate

Un alt trend raspandit primavara aceasta, este reprezentat de imprimeurile colorate care sa adauge un plus de prospetime tinutei. Alege-l pe cel care te reprezinta mai bine si combina-l cu alte piese simple care sa nu incarce prea tare look-ul. Chiar daca esti la birou, acest imprimeu se poate gasi si pe camasa. Hermosa iti propune Camasa Beatrice, o camasa eleganta, dar totodata glamour, ce imbina foarte frumos seriozitatea albului cu imprimeul nonconformist in nuante de blue si auriu. Cu un astfel de item, banala tinuta de birou se va transforma intr-una trendy si plina de farmec.

3. Accesoriile cu personalitate

Primavara aceasta se poarta culorile puternice, care dezvaluie o personalitate puternica, dar feminina. Pentru a obtine un astfel de look, te poti orienta catre o poseta deosebita. Compenseaza aceasta explozie de culoare cu o tinuta monocroma, de preferat deschisa la culoare si poart-o cu multa incredere. Poseta 908 in culoarea portocalie te va ajuta sa iesi din tipar, accentuandu-ti latura indrazneata a personalitatii tale.

Asadar, tendintele din noul sezon pot fi foarte usor adaptate stilului tau. Lasa-te inspirata si bucura-te de o primavara plina de culori si energii pozitive.

Hermosa creeaza si comercializeaza de peste 20 ani, produse vestimentare realizate in Romania. Produsele pot fi gasite in magazinele proprii din Braila, Focsani, Bacau si Constanta.

Brandul Hermosa are o acoperire nationala fiind prezent in toata tara prin magazinele partenere.

Afla magazinele partenere, din orasul tau, de unde poti achizitiona produsele tale preferate, sub marca Hermosa, aici: www.hermosa.ro/magazine-partenere.

Totodata, pentru ca achizitionarea produselor sa fie si mai facila, poti comanda produsele tale preferate, avand la dispozitie magazinul online www.hermosa.ro, unde poti beneficia de transport gratuit la comenzi de peste 99 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *