Noutati

3 Ingrediente esentiale pentru ingrijirea parului matur

Atat tenul, cat si parul matur au nevoie de ingrijire speciala. Cu ajutorul ingredientelor potrivite, firele isi vor recapata stralucirea, volumul si vitalitatea!

In cazul parului matur, exista 3 ingrediente care vor avea un efect intens de hidratare, antioxidare si revitalizare. Vitamina E, karite si panthenolul sunt cele trei ingrediente de care au mare nevoie firele mature:

  1. Vitamina E – este cunoscuta pentru efectul antioxidant pe care il are impotriva radicalilor liberi. Acestia dauneaza proteinelor naturale din piele si par. Vitamina E neutralizeaza radicalii liberi, de aceea este un ingredient cheie pentru multe produse cosmetice.
  2. Panthenolul – este ingredientul care hidrateaza si intareste parul. Acesta ajuta la retinerea si sigilarea umiditatii, prevenind uscarea.
  3. Karite – acest ingredient impiedica pierderea apei prin formarea unei bariere pe suprafata firului de par. Astfel, podoaba ta capilara se va mentine hidratata mai mult timp, iar suvitele nu isi vor pierde stralucirea.

Masca Age Restore Treatment de la Wella Professionals  este tratamentul ideal pentru parul matur, cu structura puternica. Cele 3 ingrediente (Vitamina E, karite si panthenolul) stau la baza formulei hidratante, care revitalizeaza si ii redau supletea. Firele devin matasoare si usor de pieptanat.

 

Tratament masca pentru par matur Age Restore Treatment, Wella Professionals, pret – 63 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *