3 cauze ale decolorarii parului vopsit

Care este visul posesoarelor de par vopsit? Sa obtina si sa pastreze culoarea parului, cat mai mult timp.

Un par cu o structura de cheratina sanatoasa, poate sa retina nuanta obtinuta o perioada indelungata,

fara ca aceasta sa isi piarda din intensitate si stralucire. Care sunt cauzele decolorarii? Iata mai jos 3 din cele mai importante:

COLOR SAVE BI-PHASE CONDITIONER

1 – De fiecare data cand ne spalam parul, metalele mici din apa, precum cuprul, pot genera radicali liberi. Acest lucru se declanseaza prin razele UV, care provoaca deteriorarea cheratinei, proteina de baza a parului.

2 – Parul este higroscopic, adica absoarbe si pierde umiditate. Cand il spalam, el absoarbe apa, creste in diametru, ceea ce il face mai sensibil. Si este predispus la deteriorare si la pierderea moleculelor de culoare.

3 – Razele UV reactioneaza in mod direct cu parul si are consecinte negative asupra lui. Impreuna cu alti factori, precum clorul din apa, aportul de caldura generat de aparatele de styling si uscare, dar si apa sarata a marii, contribuie la pierderea pigmentilor de culoare.

Noul COLOR SAVE BI-PHASE CONDITIONER de la SPĀ  este un spray leave-in, cu Complexul Fibrachrom, care protejeaza in mod activ toate tipurile de par colorat. Este un produs imbogatit cu ingrediente de ingrijire a culorii, care ajuta la prevenirea decolorarii si pastrarea prospetimii acesteia. Faza transparenta protejeaza proteina parului, incapsuland radicalii liberi. Pulverizat pe parul umed, spray-ul ajuta la descurcarea lui. Este ideal ca tratament de ingrijire in etapa de finisare a parului vopsit.

 

Pret: 133 lei

 

 

 

You may also like...