Frumusete

3 Calitati pe care trebuie sa le aiba placa de par

 

Placa de par este obiectul de styling pe care orice femeie il foloseste. Tocmai de aceea, ea trebuie sa fie potrivita tipului tau de par, ca sa nu il degradeze si sa nu ii afecteze starea de sanatate.

Potrivit expertilor ghd Romania, placa de par perfecta trebuie sa aiba 3 caracteristici:

  1. Respect pentru parul tau!

O placa buna iti va respecta sanatatea parului si va pastra structura firelor intacta. Respectul pentru par se caracterizeaza printr-o temperatura optima, care nu degradeaza structura si care mentine stralucirea. Spre exemplu, cu ghd platinum poti coafa parul la o temperatura de 185 de grade. Aceasta este temperatura optima, conform studiilor, si reducea ruperea si arderea firelor de par cu pana la 50%.

Mai mult decat atat, ghd platinum respecta culoarea parului si ii ofera cu 20% mai multa stralucire.

  1. Caldura in care poti avea incredere

Prin tehnologia Tri – Zone, stylerul ghd platinum iti ofera senzori inteligenti, amplasati in locuri cheie, ofera o temperatura constanta de-a lungul placilor, garantand rezultate optime chiar de la prima trecere a stylerului prin par.

  1. Styling si atitudine

Un styling fara compromis inseamna un styling in care tu detii permanent controlul. Sistemul de prindere al placilor este perfect ajustat astfel incat iti ofera siguranta, versatilitate si poti crea orice tip de styling iti doresti.

Un styler perfect

Daca ti-as spune ca exista un produs care indeplineste aceste trei calitati, m-ai crede? Ghd Romania a lansat ghd platinum, un styler care iti va indrepta sau ondula parul, ori de cate ori vrei, fara sa iti afecteze structura naturala a parului.

Cu ajutorul lui ghd platinum vei obtine rezultate remarcabile, fara compromisul sanatatii parului tau. Tehnologia Tri – Zone mentine caldura uniforma pe placi, de la radacina pana la varfuri. Astfel, parul tau este coafat perfect si isi pastreaza sanatatea!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *